Tatlisannedilekk Aydnr 36+4üm çok ağırlaştım ağrılarım kasılmalarım sancılarım iyice arttı, halsizlik yorgunluk var, tuvaletten hiç çıkmıyorum, midem cayır cayır yanıyor, uykuya hasretim.. doğurmak istiyorum artık
ipekayan Aydnr Bende 35+1 deyim ve acaba nasıl olacak diye telaşlanmıyor değilim ☺️ En iyisi akışına bırakmak sağlıkla gelsin yavrularımz 🤗❤️
Bircanaydin Tatlisannedilekk aynen tek degilsin ben 21 eylül sezeryan dogum yapacam inş rabbim yardimcimiz olsun
Edsn 37+3 ’teyim korkudan aslında içim içimi kemiriyordu valla görsen başıma iş gelmiş gibi geziyordum ortada ama baktım sadece günümü mahvediyorum olanlar olacak nasılsa saldım bakalkm ama her an korkudan patlama yaşayabilirim valla
Tatlisannedilekk Oykum0 sağol cnm onuda denerim, rennie duo şurup kullanıyorum ondan başka birşey fayda etmiyor artık
Tatlisannedilekk Bircanaydin koca 9ay geçti son zamanlar hiç geçmiyor, oğlum doğum pozisyonunda normal doğum görünüyor şimdilik bir aksilik olmazsa inşallah bakalım canı ne zaman gelmek isterse artık.. senin az kalmış ne güzel, Allah sağsalim kucaklarımıza almayı nasip etsin🙏🏻