Ozdmrkbraa Demetsvm doktor işk haftalarda kabızlığım için vermişti sonra ağrılarım oldu devam et dedi 24+1 deyim doktorum hâlâ ağrın oldukça kabızlık oldukça magnezyum iç diyor
DilanDag Demetsvm doktorum doğuma kadar kullancan dedi bana 37 haftadyim eskisi kadar dikkat etmiyorum ama içmeye çalışıyorum
Tatlisannedilekk Demetsvm 36+4üm hâlâ kullanıyorum doktorum doğuma kadar kullancaksın dedi, 5dk geç içsem kramplarım ağrılarım artıyor oyüzden aksatmadan kullanıyorum çok iyi geliyor bana
Kubrayy Demetsvm aslında maagnezyum eğer ki normal doğum düşünüyorsanız kesebilirsiniz süreci etkiliyor çünkü , sonuçta kasılmalar normal doğuma hazırlıyor bizi ,bende yavaştan kesmeyi düşünüyorum.
Demetsvm DilanDag Bende uzun zamandır içmiyorum arada içiyordum 36 haftalık olduk bi sıkıntı olur mu diye merak ettim sizinki nasıl suda eriyen mi
DlgluSeyda Benm bi kere belim agirmisti içmiştim sonra daha içmedim doktorum ağrın ya da krampların oldukça içebilirsin bana sormadan demişti. Sürekli kullanmıyorum yani ağrı olursa sadece. 21 haftalığız