AyseEmre Kızlar bebeğinizin cinsiyetini kaçıncı haftada ogrendiniz biz 11 haftalık olcaz diger hafta gitsem tahminde bulunurlarmı❤☺
Nlyakts AyseEmre günaydın 😍canim ben 14. Haftamda kız olduğunu öğrendim özele gittim öğrenmek için devlette erken diye soylemediler şansını dene bakalım belki gösterir minigin 😍😊
[silindi] AyseEmre tahmin edebilir ama net birşey söylemiyorlar bn 16 ıncı haftada öğrendim kızımı😍🤗 16 ıncı haftada net söylüyorlar
SemihDamlaDalan AyseEmre Doktora bağlı canım bende 13 haftalıkken kıza benziyor dedi 12 Mayıs’ta gitçez 16 haftalık olucaz kesinleşir ozaman belki ☺☺☺
AyseEmre Nlyakts ya o kadar cok merak ediyorum heyacanlanıyorum ki artık ya oglum ya kızım diye sevmek istiyorum karnımı ❤☺😍
Babyy1 Bende 11. Haftam da ogrendim kiza benziyo dedi 25 haftalık olduk hiç değişmedi bnce doktor da çok önemli 😊
Babytmr Bende 11+3te tahminde bulunmuştu doktorum sonra 15te gitmiştik bidaha kesinleşmişti kız olduğu 🐣 doktordan doktora fark var bazısı söylüyo bazısı söylemiyo erken🙋♀️
Nazyun Benimkini 11. Ve 14. Haftada tahmin etti şuan 17 haftalığız ama göstermiyor bacaklar kilitli en net 16. Haftada belli olur ama göstermeyince ögrenemiyorsunuz işte
Nlyakts AyseEmre inanın çok değişik oluyor öğrendikten sonra ultrasonlari bile kızım diye seviyorum 😂😂Allah kalbinizdekini versin inşallah sağlıklı şekilde 😍
Nazyun AyseEmre söylenti işte görümceminkide göstermedi 5. Ayında erkek olduğunu söylediler keyifleri gelince açarlar elbet bu arada doktorun tahmini erkek ☺
Mehdisram Erken bence 16 17 kesinleşiyor canım daha doğrusu olasılığı yüksek olarak konuluyorlar o gösterirse kendini bakalım 😇😂
Zeliha06 Haftada erkek dediler 18. Haftada Kız dediler bugün bizde şaşırdık ve bugün %100 kız dediler 💞
AyseEmre Nlyakts amin inşallah ❤Sizinde kalbinizdeki gönlünüzdekini neyse onu nasip etsin Rabbim inşallah🙏❤