GozdeBabur Esrasssr 59 kilo ile tüp bebek tedavisine başladım. 62 kiloda hamile kaldım şuan 18 haftalık 69 kiloyum😊
baby3_ Esrasssr ya benim de kilo alımım az ama hacim olarak genişliyorum sanırım 😂 bence gayet iyisiniz
ipk_ipk Boyum 1.78, ben 77 kg ile hamile kaldım, 90 ile yarın doğumum olacak :) hepinize sağlıklı doğumlar diliyorum🙏
Aysegulum27_ ipk_ipk maşallah nasıl geldiniz bu haftalara inşallah bizde geliriz .tavsiyelerin varsa alalım bizde.birde hangi iğne ve ilaçları kullandın düşük tehliken olmadımı hiç açılma rahim kısalması vs
Esrasssr ipk_ipk sağlıkla doğurun inşallah 🙏bizde o haftaları görürüz erken doğum küvöz en büyük korkum
isilysr Aysegulum27_ şuan ciğer geliştirici vurdurdum ama rahim ağzı uzunluğuna falan bakmadı doktor bilmiyorum niye 🤷♀️ Ara sıra sancılarım oluyor doktor da 34 ü bitirelim dedi çünkü bulunduğum il müsait değil yan ile gitmem gerekecek yatak istirahatı verdi yürümeyi yasakladı dualara ihtiyacım var anlayacağın canım 🙏🏼
Esrasssr baby3_ benimde hacmim fazla gören dokuz ay sanıyo sadece top gibi karnım var ama ilk defa 65 gördüm bi tuhafım😃