DilaraKaran Merhabalar ☺️ 24 Eylül’de İzmit Konak hastanesinde sezeryan olacağım ama 23 ünde Covid testi yapacaklarmış. Yaptıran oldu mu hiç acıtıyor mu nasıl bir şey olan varsa yazabilir mi?
elcinsadem DilaraKaran bende çarşamba sezaryen olucam . Pazartesi covid testi olucam . Medipol Mega Bağcılar biraz tırsıyorum şu sürüntü durumundan.
pitircik2021 DilaraKaran merak ediyorum oldu ki pozitifsiniz hastahane doğumunuzu yapmayacak mı? Önlem için mi istiyor hastahaneler bu testi?
DilaraKaran pitircik2021 önlem için yapıyorlar. Allah korusun pozitif olursa ne olur bilmiyorum. Çok şükür şuan kendimi iyi koruyorum inşallah her şey temiz çıkar
pitircik2021 DilaraKaran Allah korusun tabiii. Bence pozitif olan gebeleri ayrı bi yerde Doğum yaptırırlar yani başka bir hastahanede öyle tahmin ediyorum. Temiz hastahaneler temiz kalsın mantığı işliyor heryerde çünkü. Çok zor zamanlardayız Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.
DilaraKaran pitircik2021 evet dediğiniz gibi olabilir. Aminn inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım Allah ın izniyle
DilaraKaran Gamzeren Covid testini kan alarak mı yaptılar sadece o gördüğümüz buruna ağızda sokulan şeyi yapmadılar mı
Gamzeren DilaraKaran yok bende gerildim öyle olacak diye ama sadece kan alıyorlar geçirip getirmediğiniz yada şuan hastamısını orada çıkıyor
DilaraKaran Gamzeren inşallah bende de öyle olur. Bu arada sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah bebeğinizi