Halimekinali123 100 kilo olmusum tabi genlerden dolayı kalça kısmım çok fazla nerelerden alısveris yapiyorusnuz hamile bayanlar bu arada 22 yasindayim ve 26 hafta 1 gunluguz onerebileceginiz varmi bir yerler yaa çok mutsuzum bu kilolarla offf😔
Sena1 Halimekinali123 bende 103 kilo olmuşum 27 haftalığım aynı sorunu bende yaşıyorum dışarı çıkasım bile gelmiyorrrr ☹️☹️☹️☹️
Halimekinali123 ecembugra53 buyuk beden varmidir cnm elbise etek tunik pantolana esim izin vermiyo zatn
Halimekinali123 Esraibo1998 siz 100 gecmissiniz ben heralde bu gisle 100 gecerim daha 26 hafta 1 bugunluguz
gokcecan Halimekinali123 gebelik kan şekerine baktırın isterseniz. Hatta kadın doğum dr u diyetisyene gönderebilir. Sağlıklı bi şekilde gebeliğiniz devam edebilir. Yoksa 32.haftadan sonra daha çok iştah açılıyo dikkt etmek lazım :( ben 30dan sonra 9/10kg aldım birden
Halimekinali123 gokcecan baktirdim cnm gayet guzel geldi 93 ile hamile kaldım karnımdan çok kalçalarımda zaten butun kilo
Prensesimm77 Halimekinali123 bende kilo almaya bayaaa elverişliyim normalde ama tüp miğde ameliyatlıyım o yüzden çok yemek yiyemiyorum az az sık sık yiyorum fazla kilo alamıyorum malesef