Oknsm Kizlar 34+4 gunluk olduk yururken sabah uyandigimda bacaklarimin arasi agriyo heralde cati agrisi oluyo hic boyle olup normal dogum yapan arkadaslarim var mi
Bus_ak18 Oknsm yaaa bende 34+3 üm. Geceleri dönerken çatım çok acıyor sabahları yataktan kalkarken resmen batıyor kemiklerim yürürkende öyle şuan için normal görünüyor ama nolur bilmiyorum🙄
ecembugra53 Oknsm ben de aynıyım canım Çatım agrıyor genişlıyor vücut kendini Doğuma hazırlıyor 😊 inş hep beraber rahat doğumumuz olırda tek avaz da doğururuz kızlar 🤲🏻😍
Oknsm Bus_ak18 benimde ayni oyle gece donerken agriyo sabah kalkarken agriyo gun icinde yururken agriyo bizim bebegin basi asagida ama korkuyorum ya normal olmazsa dogum sirasinda bi skinti cikarsa diye 🙁
Bus_ak18 Oknsm inşallah çıkmaz canım 28. Haftada doktor normal bunlar artık büyüyor demişti ama şimdi ondan daha beter 😊 sağlıkla gelirler inşallah
Oknsm ecembugra53 amin canim insallah ne guzel soyledin dogumdan deli gibi korkuyorum gece yatamiyorum bile dusunmekten insallah tek nefeste kurtuluruz hep beraber 🤲😊
ecembugra53 Oknsm korkma canım stres yapma şakın kal bebek te şakın olsun ki Doğumun daha kolay olsun canım doktorum demişti sakin ol 😊 kafaya takma nasıl doğurucam diye 😊🌹
Naz-Ylmz Bende 30. Haftadayım benimde öyle yürürken, yataktan kalkarken batıyor gibi ağrıyor çok erken değil mi bilmiyorum 🙄 2 3 haftadır böyle neredeyse
Oknsm Naz-Ylmz 28. Haftadan itibaren vucut kendini doguma hazirliyor diye biliyorum ama cati agrisi bende bu hafta olmaya basladi cok can aciticiymis 😕 dikkat edin siz yinede kendinize cok gecmis olsun iyi dogumlar 😊
Oknsm ecembugra53 ahh ahh ☺ 1 saat kendimi motive ediyorum 5 dk sonra yine ayniyim bakalim hayirlisi olsun hakkimizda 🤲🤲😊
Naz-Ylmz Oknsm Gerçekten öyle 😏 Çok teşekkür ederim Rabbim hepimizin yardımcısı olsun hepimize hayırlı doğumlar 🥰
Srhnzlcn Benmde k şekilde 38 haftalıkken başladı doktorum bebeğin kanala girdiği için baskı yapıyor dedi normal doğumu engelleyeceğini sanmıyorum aksine başının orda olması doğuma hazırlanıyor demek☺️
Oknsm Srhnzlcn ayy ne guzel soyledin sen oyle 😊 insallah insallah oyledir hemencik dogurmak nasip olur hepimize 😁