Esrert Medicana Beylikdüzü’nde memnun kaldığınız doktor varmı ? En iyisi kim ? Birde muayene ücreti ve dogum fiyat bilgisi olan ? 😇
ikizannesi2985 Esrert ben yıldız eren çetin e gidiyordum çok ta memnundum. tedavi için gitmiştim. Ama doğum fiyatları çok yüksek diye bıraktım. Işık bey i de çoktavsiye ediyorlar. 2019 da doğum fiyatlarını sormuştum. Normal 9000 sezaryen 11.000 gibi bi fiyat vermişlerdi.muayene ücreti de 300 küsur bişey. Ben özel sigortayla gittiğim için muayene ücretini net hatırlamıyorum
Seda8308 Esrert Ben gidiyorum 9+0 hafta gebeyim. Riskli gebe olduğum için ışık hocaya gidiyorum. Şimdilik memnunum ilgili bir doktor. Hastane medicanaların içinde sanırım en pahalısı🙄Benim sağlık Sigorta olduğu için 15 TL ödüyorum
Muguet Esrert Beylikdüzü’ndeymişsiniz medilife’ı tercih edin bence. Hem çok uygun hem de çok tatlı doktorları var. O kadar da ilgililer ki asla kafanızda soru işareti kalmasın. Ben orada yaptım yine olsa yine yaparım 😌
Esrert ikizannesi2985 himm anladım canım muayene normal de doğum baya yüksekmiş ama ben bayan doktor tercih edeceğim zaten varsa bayan doktor bildiğin onerebilecegin yazarsan sevinirim ❤️
ikizannesi2985 Esrert bence muayene ücreti de yüksek. Şuanda reyap hastanesine gidiyorum. Orda da doğum 3100 e 3500. Ben erkek doktora gidiyorum ama kadınlarda Nereida hanımı çok tavsiye ediyorlar.
Ada34 Esrert ben medicana international beylikdüzünde Yıldız Eren Çetine gidiyorum çok memnunum çok naif ve tatlı bir doktor hamilelikten öncede rutin kontrollere kendisine gidiyordum. Doğum ücretlerini henüz yeni olduğumuzdan sormadım. Muayene ücretinide bilmiyorum özel sigorta var çünkü arayıp öğrenebilirsiniz👍🏻
tubik_ Esrert Bedia Zeynep yıldırım a gidiyorum, muayene ücreti 95 lira. Geçen ay detaylı ultrason vardı 600 lira onu da yaptırdım. Doğum fiyatlarını henüz bilmiyorum
NurOzadaBulbul tubik_ Medilife Hem Uygun Hem Kaliteli Doktorlarıda Gayet İyi Bir Hastane Tavsiye Ederim Bende Oraya Gdiyorum Çünki.
NurOzadaBulbul tubik_ Medilife Hem Uygun Hem Kaliteli Doktorlarıda Gayet İyi Bir Hastane Tavsiye Ederim Bende Oraya Gdiyorum Çünki.
ikizannesi2985 Esrert berçem hanımla ilgili çok şikayet duydum. Ben de mehmet alicik’e gidiyorum. Çok memnunum doktorumdan. Ama bayan doktorlarda Nereida hanımdan herkes memnun. Berçem hanımdan memnun değilsen bi deneyebilirsin.
Han_dan ikizannesi2985 merhaba ne gibi şikayetler duydunuz çünkü bende 2 defa gittim berçem hanıma ama devam etmekte kararsızım
Esrert ikizannesi2985 ne gibi şikayetler duydun canım ya ben sormadan açıklamasından hoşnut değilim 🤷 birde tansiyon kilofalan bakmiyor. Ultrasona bakarken hiç bilgi vermiyor falan filan 🤦
ikizannesi2985 Esrert hastalarıyla doğru düzgün ilgilenmediğini, soğuk davrandığını çok duydum bu forumda. Ultrasona bakınca sana söylemiyor da o bilgiler kendine mi saklıyor, saçmalığa bak
ikizannesi2985 Esrert tansiyon ve kiloya nasıl bakmıyor? Tansiyona bakmak zorunda! Gebelik zehirlenmesinin en büyük belirtisi tansiyon. Bakmaması yasak zaten. Kilo takibi de yapması lazım. Ne saçma! Bence başka doktor bakın, normal değil çünkü
Skysky Seda8308 Doğum için hangi sigortayı yaptırdınız, birde sigorta fiyatını söyleyebilir misiniz? Ben de sigorta yaptıracağımda fikir olsun.