2artiikizannesi Kizlar sağ tarafimda gogsumun altında sürekli biseyler var acaba ne olabilir şöyle pır pır ediyor durmadan çokta daraltıyor bni bnim gibi olan varmı ya
emrahedaeslemfamily 2artiikizannesi 26 haftalıgız benimde öyle bebeğimin cinsiyeti kız ve oda ayaklarıymış 💕🧚♀️☺
Bus_ak18 2artiikizannesi kaç haftalıksın bilmiyorum ama normal doğum pozisyonundaysa ayaklarıdır. Çünküsü benim oğluşumun ayakları hep oralarda tepişiyo😍
Ozgevebebegi 2artiikizannesi benim kızımın ayakları hep oralardaydı ama şimdi ters döndüğü için elleri be kafası var 😂
emrahedaeslemfamily 2artiikizannesi bende aksine çok mutlu oluyorum ara sıra nefes darlıgı çeksemde 🤗
2artiikizannesi Ozgevebebegi neyi var acaba ki bnde bilmiyorum daraltıyor beni essek sipasi şimdi yok mesela oramda bisey
Bus_ak18 2artiikizannesi daha çok minnaklarmıs aslında ama ikizler sanırım ondanda yerleri dar olabilir. Daha ilerleyen haftalarda gör sen ayaklarını ellerini😊
Ozgevebebegi 2artiikizannesi şimdi yeri daha rahat ilerleyen zamanlarda daha çok hissedersin 😊 ben son bir haftadır normal bir şekilde oturamıyorum mesela kaburgalarıma kızımın kolları batıyor 😂
Duygusssssss 2artiikizannesi benim sağ gogsumun altında ağrım çok ne yatabiliyorum ne oturabiliyorum 😓
Selcankokalan Benimde kızım baş aşağı pozisyonda genelde ayakları o hissediyorum özellikle eğildiğimde ve öyle durduğumda bir süre başlıyor tekmelemeye sıkıştım anne imdat diye 😂