Zeynag Kızlar bebeğimin cinsiyeti henüz belli değil ama kız olursa Eva koymayı düşünüyorum. Çevremdekiler o ne biçim isim ecnebi ismi gibi falan diyorlar. Sizcede kötü mü?
mervayd1n Zeynag ecnebi falan değilde çok yarım kalmış gibi eksik gibi eva .. ilk defa duydum zaten neva, meva mevcut ama eva çpk değil be kuzum 😐
Mega123 Zeynag güzel canım bende Erva ismine bayılıyorum senin ve eşinin kararı çok bakma başkalarına hep aynı şeyler 😄
Didi6 Zeynag Ecnebi ismi gibi değil, zaten ecnebi ismi 😁 Hristiyanlar Hz. Havva’ya Eva diyor. Mikail yerine Michael, Davut yerine David koymuyorsanız, Havva yerine de Eva koymayın bence.
Aymelt Zeynag başkalarını dinlersen hata yaparsın senin çocuğun sen doğruyorsun sen büyütüp besliyorsun sen ilgileniyorsun onlar gitsin kendi çocuklarıyla ilgilensinler seninde koyduğun isme tek kelime etmek kimsenin haddine değil
Mega123 Zeynag klasik her yerde var aynı sıkıntı tıka kulaklarını onlara bittiiii canım. Adıyla büyüsün rabbim hayırla sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🥰
Zeynag Didi6 Eva koymamın sebebide Havva koyamayışım zaten canım. Babaannemin ismi Havva ve koymak istiyorum ama bak bak babaannesinin ismini koymş demesinler eş tarafım diye eva istiyorum.
Esme1989 Zeynag eva ismi hristiyanların hava ismi için kullandıkları isimdir arkadaşım. Mesela biz adem ile hava deriz ya hristiyanlarda bu adam ve eva. Anlamı bu yani 🥰