yamacalimoms Henüz bişey demek için çok erken, tekrar deneyin 3 4 gün sonra illa koyulaşır varsa rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsin
Tuana_erl34 Ayten1994 bırsey soracam göbegımın içi kızarık neden acab hamılelık bekırtısıyle alakası var mı dünde soyuldu bıraz bugün sadece içi kızarık
Ayten1994 Tuana_erl34 testi kullaniyorsun ikiside belirgin oluyor sonra yine kullaniyorsun tekrar silik olana kadar.sen oylemi yapib anladin ya nasil?
Tugceecikk Tuana_erl34 adete 5 kala bu markanın normal kaset testiyle öğrendim önceden de yumurtlama testlerini kullanmıştım gayet güvenilir
Ayten1994 Tuana_erl34 ha digerine yazmişsin.canim testi ilm kullaniyorsun ta ki iki cizgide belirgin oluyor o zaman yumurtlama.sonra tekrar test yapiyorsun o belirgin cizgi tekrar silik olana kadar.silik oluyorsa catlama olmusdur..sendedemi iki defa boyle oldu?
Tuana_erl34 Ayten1994 yok ben 4 aydık kullanıyorum ve ayda 3 kez yumurtladıgımı 2 kez yumurtladıgımj gördüm ve catlıyordu bıde
Tuana_erl34 TunarinAnnesi yaa nasıl mutlu oldum gerçekten ınsallah hayırlısı olur çok mutlu ettın ınsallah vardır bebısım
TunarinAnnesi Tuana_erl34 Peki senin testin böyle olsa Hamile olduğuna inanirmiydin ??? Bu Benim testim Ama daha inanamadim
asude456 ben laboquick ile adete 1 hafta kala öğrendim 1 dakika icinde silik çizgi çıkti , 10 dakikadan sonra çiktiysa kuruma çizgisi oluyor bu markada.
Tuana_erl34 TunarinAnnesi yaa evet cızgı var nasıl sevındım adınıza kan testı verdınız mı hastaneye gıttınız mı