ikicocukannesii 14 haftalıkken doktor erkeğe benzettim dedi içime kız doğmuştu etrafımda kimi duyduysam hep kıza hamile belkide ondan etkilenmişimdir ben ilk erkek annesi olcam herhalde bu haftalarda erkek deyipte kız çıkan oldu mu aranızda
Unlukacar ikicocukannesii canım genelde erkek bebekte yanılma olmuyor ama kızda yanılma oluyor kordonu pipiye benzetiyorlar 😂😂 benim arkadaşımın bebeğine hep erkek dediler 20. Haftada detaylı ultrasonda kız olduğunu öğrendiler
Fxfx ikicocukannesii bacak arası net gözüktüyse değişme olmaz.. Ama kıyıdan köşeden tam göremeden yapılan tahminlerde olabiliyor..
ikicocukannesii Hazalperi hadi ya inşallah benimde kızçem olur canım ilk çocuğum erkek belkide ondan içim kız istiyo bu sene herkesten kız duyuyorum ondan da etkilenmiş olabilir doktor kesin erkek demedi ama erkek olabilir daha küçük dedi
ikicocukannesii Unlukacar benimde bi oğlum var canım ondan ikinci kız olsun diye bekledim herhalde hayırlı ewlat olsunlarda kordonu mu benzettiler pipiye arkadaşının acaba
ikicocukannesii Hazalperi hayırlısı olsun canım kendimi erkeğe adapte ettim artık hep oğluşum diyorum sonradan kız çıkarsa şok olurum herhalde bütün takvimlerde olasılıklarda kız çıkmıştı ama erkek demekki
Unlukacar ikicocukannesii evet canım kordonundan pipiye benzetmişler 🙈sağlıkla gelsin inşallah bebişlerimiz 🙏🏼
Laylaaaa121212 06busraa kız deyip kaçıncı haftanızda erkek olduğunu öğrendiniz canım? Birde bcak arası falan gösterdiler mi kız derken??
ikicocukannesii Mirayse1 inşallah benimde olur canım bakalım hayırlısı olmazsada 2 oğlum olur napalım sağlıklı olsunlarda
ikicocukannesii Ayse-18 wlla canım bu grupta herşey duyuyorum ben herşey olabilir kendini öok umutlandırma derim 😃 şahsen bende erkek diye adapte oldum sürekli erkek kıyafetleri bakıyorum ama 🤣🤣
Ayse-18 ikicocukannesii önce sağlıklı olsun sonra kız olarak kalsın 😊😊 eşim hep kız istiyor onun mutlu olması beni benden aldığı için bende kıza kitlendim 😊🤷♀️🥰