Birgul Minik95 hcg 12.29 çıktı yükselirse sağlıklı inşallah var yarın kan vericem dua istiyorum 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Cigdm Birgul ay canım inşallah rabbim dilerse olur inannarak duaet insahh Allah gönlündekini hayırlı kılıp versin 😊
afrasil Oznurcakir İnşallah tutar canım aşılamayı hangi şehirde ve ne kadara yaptırdın acaba Merak ediyorum şehirlerarası Fiyat çok fark ediyor mesela Ankara’da fiyatlar yüksek
zohreeeee Birgul canm adetden 28gunmu sonra kan verdin? Bendede 19 gun gecti adet olmadim 4gun once kan verdim negatifdi
Birgul Melekhkn yok 28 gün döngüsünde verdim adetime 4 gün kala 12.29 çıktı yarın vercem bi daha yükseliyo mu diye duvarın kalın kimyasal geçirmezsem sağlıkla tutunursa yükselir dedi
Oznurcakir afrasil insallah cnm benim . Özelde yaptırdık Siirt te. Fiyat 750 idi ama akraba aracılığıyla 600 e yaptık aşılama . Normal çatlatma iğnesi de 100 liraya aldım
afrasil Oznurcakir aşılama toplam 700e mi geldi yani canım . Ankara da niye ilaç hariç 4 bin falan istiyolar ya :(
Oznurcakir afrasil cooookk fazla yaaa sanki tüp bebek mi yapacaklar o kadar istiyorlar 😫 Siirt’te uygun o işlemler
Birgul zohreeeee aa senin baya geçmiş ben yanlış anladım ben adette içinde 28 gün sonra yani 4. Haftada kan verdi. 4 gün vardı adetime 12.29 çıktı Bugün gidip yine vercem yükseliyo mu diye
Oznurcakir afrasil bu taraflara gelme imkanın olsaydi veya daha uygun bi yer bul çünkü 4 bin gerçekten çok fazla