3461 rabiass Yaa😂 benım galıba iç karın muhabbeti var ya o buyuk şu an 39 um doktor dıyo nerde saklıyosun bebeği🙈
rabiass 3461 bnmkide elinden gelse doğacak yani o derece yine de maşallah deyim de kendime 😂😂 bnmkine gaz dediler ama gaz falan değil bacım iç karnım darmis aldı başını gidiyor 😂😂
3461 rabiass Hahahahah😂olsun bebiş için ne guzel alan genıs yayılsın dursun benım kız ıkı buklum dogmakta bılmıyor zoru sevıyor herhalde😂
Reyyhan Ftmaydn benim ilk hamileligimde 20 den sonra cikti canim 11 cok cok erken bebek daha ne kadar oluyor ki karnjn çıksın suan 2. Ye hamileyim 18. Hqftadaym ancq çıktı biraz 24 yasinday. M
cnsl_tyfr Ftmaydn 13. haftaya kadar hic yoktu karnim çünkü bulantidan yiyip icemiyordum 13 te bulanti bi kesildi. Yemeye basladim simdi 19 um kocaman göbusum var 😃 yusyuvarlak oldum
Merveilkcan Ftmaydn canım daha çok çok yeni şuan çıkmaz ama tabi kişiden kisiye göre değişiyor ben 23 haftalık oldum daha yeni yeni cıktı ablam doğum yaptı geçen ay onun karnı 2 aylıkken kocamandı yani değişiyor ama genelde ilk gebelikte geç çıkıyor
Alfabeta Ftmaydn 20. Haffya giricem benimde belli değil sadece yemek yiyince biraz şişiyor o kadar. Biraz sabret :)