Ftmaydn ****merhaba 11+5 günlük hamileyim karnım hala belli değil normal mi bu acaba ilk gebeliğim 26 yaşındayım
Cemrreedemirci Ftmaydn 15+4 deyim benim de pek belli değil kasığımda hafif dolgunluk dışında. 1.5 ay sonra belli olur bence sizinki
Ozdmrkbraa Ftmaydn ilk gebeliğinse çok normal bide iç karnın genişse benim arkadaşımın 6.ay da belli olmuştu karnı 🤭 benim 13.haftalarda hafif çıkmıştı 24+1iz bugün karnım dolap kapağına çarptı 😂
Neslisahozmn Ozdmrkbraa benim de 6. Ayda belli olmaya başladı ve hala herkes karnın ne kadar küçük nasıl 7,5 aylık hamilesin diyorlar
minnoscan Ftmaydn karın kasların sıkıysa göbeğin hemen çıkmaz ben 6. Ayımı bitirdim hala belli değil🙈
Deletedmom355 Bn 12+3 üm biraz belli bnm dar giyince daha çok çıkıyor bol giyersem hafiften kabartıyor 😬😬
ayseguler01 Ftmaydn 21+4 haftalığız dar bir şey giymesem hamile olduğum anlaşılmıyor üzülmeyin ilerleyen haftalarda çıkar 😂
Zekiye_79 Ftmaydn Beş aylık hamileyim karnım beş aylık gibi değil gören diyor beş aylık gibi değil daha küçük 😂
Babyy1S Ftmaydn bebeginiz şuan çok kucuk agırlığı bile yok 4 5 ayliktan snra belli olur iç karnın darsa eger 4.ayda baslar karin cikması
Merveeeeeeeeeeeeeee Ftmaydn ben 20+2 haftalık gebeyim daha yeni belli oluyor karnım o haftalarda belli olmaz
Ozoooo Ftmaydn ben 29 hafta hala belli değil senin 11 haftada karnını beklemen cok komik 😀 birde iç karnin geniş olduğu zaman belli olmuyormuş
Seda1208 Ftmaydn çok normal canım herkesin erkenden karnı çıkacak diye bişey yok zaten net belirginleşenilmesi için 20 haftayı geçmesi gerek
Bebiss Ftmaydn canm cok erken ben 16 haftaligim ama benim de hala belli sayilmaz ama kisiye gire bi arkadasimda 12 haftalikta hamile oldugum belliydi diyodu aslinda ic karna bagli ama senin icin birazcik erken🌸🌸🌸
Ozdmrkbraa Neslisahozmn maşallah ne kadar güzel ben şimdiden rahat uyuyamıyorum rahat giyinemiyorum böyle olunca çatlağım yırtılmam da kolay oldu önlemeye çalışıyorum şimdi 🤗