Herkese merhaba sevgili anneler ve adaylar 🙏 nerden başlayacağımı bilemiyorum ama biraz uzunca anlatayım . 12 senelik evli 4 kayıptan sonra 5. De evladımı kucağıma akmak nasip oldu. Umudunuzu yitirmeyin Allah ol derse olur 🙏🙏🙏 ilk bebeğim boş gebelik 2. Ve 3. Kendiliğinden 5 ve 6 haftada düştü 4. Gebelik erken doğum ile 18 haftada kayıp ettim rahim ağzım yetmezliği gibi görünüyordu. Bu kayıplardan sonra ben detaylı bir araştırmaya girdim genetik tahliller yapıldı pıhtılaşma eğilimi olduğuna vardık. Ve ben bu tahlillerden 6 ay sonra aralıkta hamile kaldım . 14. Haftada serklaj ile rahim ağzım dikildi tedbir amaçlı. İlaç olarak her hafta 1 pruloton vuruldum. Progestan kan ve vitamin ilaçları aldım. Öyle böyle enfeksiyonlar atlattım antibiyotikler içtim idrar yollarımdan dolayı ve doğum haftası geldi çattı. Drum nasıl doğum yapmamı istediğimi sordu ve sezeryan istedim.(Doktorum şahane bir insan bu arada ) Ve güne karar verildi spinal olarak doğum hazırlıkları başladı. 1 Eylül günü Saat 8 de hastaneye gittik ve odamıza yerleştik Saat 11:00 gibi hemşire geldi nst bağladı ve sonrasında ameliyat kıyafeti giydirdiler. Saat 11:30 gibi ameliyathaneye indim. Belimden spinal iğne yaptılar ve sinek ısırıyor gibi bir acısı vardı hiç korkmayın. Bacaklarım 3 dk içinde uyuşmaya başladı ve uzattılar beni. Doktorum ara ara konuşarak hissedip hissetmediğini sordu ben sadece baskı hissediyordum mide bulantısı geliyordu ara ara . Onun içinde hemen seruma bulantıyı kesmek için ilaç verdiler. 11:58 de cennet kokulumu dünyaya getirdik . Hemen dikişler atıldı 5 dk sonra çıktık. Odama çıkardılar ve 5 dk sonra bebeğim geldi. Allahım herkese bu duyguları tattırmayı nasip etsin inşallah ❤️🧿 uyuşukluk 3-4 saat içinde geçti ve ben 3 tane şekersiz sade kahve içtim . Baş ağrım olmadı. Sadece omuzlarıma aşırı ağırlık ve ağrı bindi ara ara enseye vuruyordu 1-2 gün o ağrım oldu ve 1 haftaya düzeldim Allah’ın izniyle 🙏❤️ Bizim doğum hikayemizde böyle geçti Allahım isteyen dileyen herkese hayırlı evlatları nasip eylesin inşallah 🧿🧿🧿 şimdi biraz sarılığımız var dualarınızı bekliyorum güzel anneler 🙏🙏🙏