Semragklp Mervenur_kcbs benim bildiğim sigortasız hastalar 100 TL muayene ücreti normal sigortalı 80 TL ydi ama değişmiş de olabilir yarın nazoya mesaj atar sorarım bi
Mervenur_kcbs Semragklp bende şaşırdım duyunca burda bir postta duymuştum sonra gittim gerçekten 100₺ olmuş
SeymaK Semragklp yenidoğan ünitesi de önemli aslında gerçi ben daha yolun başındayım nasip bakalım ama çok tatlı bi doktora benziyo ilerleyen zamanlarda giderim nasipse
Semragklp SeymaK evet tabiki haklısınız önemli ama anlaşmalı olduğu yanlış değilsem Erdem hastanesi var yakın hemen sevki yapılıyor .Tam teşekkürlü hastanelere göre fiyatının düşük olması bundan dolayı yoğun bakım ünitesi yok
SeymaK Mervenur_kcbs dimi öyle gibi düşünüyo insan ben yaklaşık 2 senedir takip ediyorum aramamıştım bile pahalıdır diye
Mervenur_kcbs Semragklp ay inşallah inşallah benimde son 34 kontrole ne zaman gitçen doğum ücretleri de değişmemiştir inşallah ya geçen arkadaşım doğum yaptı aynı paraydı ama bilmiyorum değiştimi ama biz o fiyatla anlaştık nasıl olur bilmiyorum ya
Semragklp Mervenur_kcbs 21 Eylülde gitcem canım valla bende o fiyata konuştum ama kesin bişey denmedi. bişeye falan imza attın mı .ben nazoya bi sorayım
Mervenur_kcbs Semragklp yok atmadım imza falan banada haber verirrmsn bilmiyorum şaşırdım bende zam duyunca 🤷🏻♀️İnşallah olmamıştır
Semragklp Mervenur_kcbs görüştüm ben nazoyla doğum ücretleri değişmemiş sadece muayenesi değişmiş 100 TL dedi canım bilgin olsun şimdilik doğum ücretleri aynı 😊
Semragklp Mervenur_kcbs şey sorcam nst ya girdin mi sen hiç kaçıncı haftada giriliyor ücreti ne kadar acaba bilgin var mı ?
Mervenur_kcbs Semragklp 38. Haftayı heyecanla bekliyorum 🙈🙈çatı muayenesi yapıyor hoca doğumla ilgili o zaman konuşcaz herhalde şuan normal doğum pozisyonunda normal doğum istiyorum senim ilk gebeliğin mi