Tubahacik Ben en son 33 haftalık da gittim 2300 gr dı bende 80 kilo oldum bu hafta ama 2.gebelim kilo veremeden hemn üst üste hamile kaldım
halemehmet Tubahacik 37 haftalıkken ultrason 3.200 ölçmüştü bugün 38 haftalıkta 3 kilo ölçtü bende 77 kilo olmuşum 😣 3 cm açıklık yarın doğumum var inşallah rabbim hepimize kolay doğumlar nasip etsin 🤲🏻♥️🥰
ags Tubahacik 35+3 olduk biz de. Ağırlaştım sanki karnımın üst kısmı boş gibi. 34. Haftada 2700 ile 2900 arasında demişti doktorum. Bakalım cumartesi tekrar kontrolümüz var her hafta nstye giriyoruz. ☺️
Tubahacik halemehmet rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip ettsin son hafta net bi kilo çıkmıyor doğunca beli oluyor genelde
Esraibo1998 Dün kontrole gittim 36 haftalık olduk 3500 dedi doktor 👨⚕️ herhal Doğuma kadar 4 kilo olur sanıyorum
Rabiakocaman 32 haftalıkken 2135 gr’dı. Şimdi 35 haftalık hamileyim erken doğum riskim de var . Acaba kilosu nasıl olur güzel kilo alır mi bilmiyorum
Bus_ak18 Asi123 ya bizimki minyon ya başkalarınki tombik 😋 benimde 34de 2300 çıktı haftasıyla uyumlu dedi doktor. Netten bakıncada gayet haftasıyla uyumlu ama buraya bakınca mşallah 2600 700 den aşağı yok 😊😊😊
Asi123 Bus_ak18 gercekten öyle burdaki kilolara baktıkca kendimi avutmaya çalışıyorum ama saglıklı olsunda kilosu farketmez dünyaya gelen büyüyor diyorum
Bus_ak18 Asi123 dediğin gibi kuzum sağlıkla gelsinlerde ben çıkarması kolay olur sıkıntı yapma diye kendime telkin veriyorum😂
Zynp01 Shuezgidn 34 de 2320 idi bebeğimin doktor 1 hafta geride dedi nasıl oluyor bnde anlamıyorum size 5 gün önde dio
Tuanazra Zynp01 yarın 34 haftalık olacağız ve kontrolümüz var bakalım ne diyecek. Kendi doktorum değil perinatologda randevum🤔