AyeGlKarabulut arkadaşlar hep sol tarafa yagın deniyo ben 17+5 im ikinci gebeliğim ilkinde hatırlamıyorum 6 sene ara verdikten sonra oldu birazda yaşın geçemside var galiba 30 yaşındayım sol tarafıma yatınca acayip kasılıyorm bacaklarıma kadar ağrı vuruyor bebek solda olduğu için olabilirmi bebeğim solda oynuyor drda ultrasonla bakarken sola doğru bakıyo aceba enfeksiyonmu varda yatınca ağrıyo 🤔
Melikeemre AyeGlKarabulut her zaman ne tarafa donuk yatiriyorsan ondan alismis olmalisin bende hic soltarafimda uykuya dalamiyorm her zaman sag tarafimda uyudugum icin .😊
Perimm AyeGlKarabulut benimde ciddi bu konuda sıkıntım var😔Ne sağda rahat ediyorum ne solda gram uykum yok geceleri..bi sağ bi sol yapmaktan.. @Nursenservan canım benim kız sağda🤗
Merveut AyeGlKarabulut dr um bana sol taraf %100 acık sağ taraf %99 dedı. Onemlı olan sırt ustu yatmamamn cunku ozaman sadece %30 acık kanallar dedı. Hos sen duz yatsanda 15 dk en fazla ıster ıstemes duzelırsın rahatsız olursun dedı. Eger cok agrı cekıyosan sağ sol dıye kasma kendını. Bnde ılk zamanlar kulaktan dolma sola yatıyodum kalca agrısı cektım sureklı aynı yere yatmaktan. Icın rahat olsun
Nursenservan Sırt üstü uzun süre yatmadıktan sonra sağ sol pek fark etmez bence.. yan yatın. Benimki de sol tarafta, bazen bende rahatsız oluyorum sol tarafa yatınca. Kızlar genelde solda oluyormuş, doğru mu acaba
ipeksfr Nursenservan bende sağıma yatamıyorum sanırım o tarafta benimkide solda daha rahatım. Kız ama☺
AyeGlKarabulut Nursenservan bebeğimin oynamasını sort üstğyken daha rahat anlıyorum bazen ayaktaykende hissediyorm ama ne sağ nede aola yatınca pek anlaşılmıyor ya daha küçük ondan ama ağrı uyutmadı beni gece
AyeGlKarabulut ipeksfr benimkide solda erkek ☺ sağla solla pek alakası yok cinsiyetin bence işk oğlum ortadaydı bu solda bende başta kız dedim öyle hissettim aşermem bile farklıydı emimdim doktor kesin erkek deyince afalladım 😁 demekki his değil istekmiş 😬
AyeGlKarabulut ipeksfr al bendende onkadar cinsiyeti belli olmadan götümcemle atıştım mavi patik almış kız olacak benim çocuğum dedim 😂😂 ayy allah al sana kız dedi bacak arasının resmini doktor elime verdi uöutlanma dedi 😂😂
Adabahar Sola yatamıyorum çok zorluyorum ama 5dk sonra kaburgama ağrı giriyo kalkmazsam sırtıma vuruyo 🙁 sağa yatıyorum vicdan azabı duyuyorum sırt üstü çok rahatım oda zararlıymış napıcam 🙁
MelisKulaSargun Ay bende 3 buçuk aylik olucam haftaya kızlar ama son 2 haftadır uyuyamıyorum ne sola dönünce nede sağa. Sırt ustu deniyorum bu sefer belim agriyor alışmışım yüzüstü yatmaya. Sola dönüp yatınca karnımın sol tarafına kasıklarima ve bacağıma müthiş sancılar agrilar saplanıyor neden oluyor anlamıyorum 😞😔
AyeGlKarabulut MelisKulaSargun yüz üstü yatınca bende rahattım sürekli öyle yatardım şimdi karnıma bişeler oluyo işin garibi daha yolu yarılamadan böyleyiz şişince nasıl olursak allah yardımcımız olsun ☺
Nazyun Bende hep sağa yatmaya çalışırım ama hep solda rahat ederim sola alışmışım hep solda yatıyorum yüzüstü yatmayı bırakmak çok zor oldu ama artık agrıyo yatınca sırtüstü yatıncada agrım oluyo kasılıyor solda devam şuanda
Deniizzm35 Merveut banada doktor sürekli sola yat dedi bebek sol tarafta sağda plesenta var sağ tarafa yatma dedi bebeğe kan akışı cok az olur dedi
MelisKulaSargun AyeGlKarabulut aminn canim , daha göbek şişmeden böyleysem karnım büyüyünce bilemiyorum😞
AyeGlKarabulut MelisKulaSargun neyse yolu yarıladık sayalım sıkcaz dişimizi 😁 bebikler gelsinde seversek geçer calla hamileliği zorsunuyom ikiz olsun bir defada kurtarırım dedim duada çok ettim ama olmadı