nurcakir58 Enfeksiyonmu kapmış sutumde yok az var yağlı sütüm az geliyo inanilmaz az o ishal yaparmi bebekleri daha 5 gunluk bebeğim hastanede yatiyo üzülüyorum eve getiremediği için
Mercimeginannesi123 nurcakir58 korkma kuzum yeğenimde küçükken kapmıştı bayağı hastanede yatırdık iyi bakarsan geçer Allahın izniyle. Sütünle Bi ilgisi yok muhtemelen başka bir çocuktan bulaşmıştır
sinber nurcakir58 rota virüs bi bakıma zehirli ishal anlamına geliyor hastanede yatarak tedavi ediliyor ortalama bi hafta kdr sürer geçmiş olsun
Elif_gur12 nurcakir58 sütten olmaz gelen birinden kapmıştır rota virüs kişiden kişiye çok çabuk bulaşan bir virüs bebegin çıkar çıkmaz hem meme hemde mama ile desteklemeni tavsiye edrim ki iyice doysun kendini toplasın. Çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim kuzuya ❤️
Sermec27 nurcakir58 canım böbrekleri ne durumda oğlunun düzeldi mi inşallah hep dualarımdasın 🤲 inşallah en yakın zamanda kavusursunuz
Ikra18 Sütün yapmaz canım eve girip çıkan başka çocuk ya da birileri oldu mu. Geçmiş olsun çok küçük bebeğiniz muhtemel başkasından bulaştı
Assye Canım rota virüstür cocuklarda gözükühor başka bir cocuktan bulasmıs olmalı 😞 çok gecmiş olsun daha cok minik ama Alahın izni ile iyileşir benim kardeşimde rota virüsü kapmişti
nurcakir58 Elif_gur12 aynn öyle yapicam çıksa bı bebeğim hastaneden yetmedigi yerde takviye mama vercem
hohomoromu nurcakir58 cok gecmıs olsun sutunuz yapmaz bıyerden kaptı enfeksıyn muhakk eve dondugunzde de misafir kabul etmeyın tavsiyem malum hem virüs var hem de bu tarz enfeksıynlara maruz kalabılıyorlar
nurcakir58 hohomoromu gelse eve kimseyj almicam zaten geldiği günü dört gözle bekliyorum ona bişey olmasın yeterki
ggmom Rota virusu asisi olanlarla da 21 gun bebeklerimizi uzak tutmamiz lazim ve digercanli asilari olanlardan da bilginiz3