Cicilibicili Esmakoksal canım kanama normal bi durum değil. İlk haftalarda yerleşmeden dolayı kahverengi lekelenmeler falan görülebiliyor ama kanama durumunda mutlaka doktora gidilmeli.
Burcu_ergn Esmakoksal 27 haftalığım progestan verdi düşük olmasın diye ama çok normal rahim genişledikçe kırmızı kan gibi akıntı gelir önemli olan bebekten yada kanaldan gelmemesi
Sedaaaaaaccccaannsssns Cicilibicili ilk haftalara 9+5 dahil mi benim bugün kahverengi akıntım oldu belim ağrıyor gunduz 2den beri
Cicilibicili Sedaaaaaaccccaannsssns canım benim de lekelenmelerim olmuştu ama sen yine de doktoruna bu durumu söyle. Çünkü bu tarz durumlarda progestan falan kullandırtabiliyolar.
Cicilibicili Sedaaaaaaccccaannsssns canım o zaman hemen git. İnşallahh bi sıkıntı yoktur. Büyük ihtimal progestan verir sana. Geçmiş olsun çok 🌸
Sedaaaaaaccccaannsssns Cicilibicili çok şükür bi sıkıntı yokms acile gttim geldim dün bursaya gitmiştim Eskişehir den yolculuk yormuş olabilir dinlen dedi doktor kanaman yok dedi 🙏🙏
Derin2828 Sedaaaaaaccccaannsssns Benimde aynı 9+3 üm kahverengi lekelenmem oluyor 3 gündür hekim kontrolunde dinleniyorum progestan yazdı hayırlısıyla ilk 3 ayımızı atlatsak rahat edeceğiz geçmiş olsun
Cicilibicili Sedaaaaaaccccaannsssns ahh çok şükür canım. Gitmekle iyi yaptın için rahat etmiş oldu en azından. Dinlen bol bol yorma kendini
Sedaaaaaaccccaannsssns Derin2828 teşekkür ederim Amin inşallah 🙏 alttan muayene de görünmedi kanama dedi ilac yazmadi bana ama bol istirahat et dedi