Anroozha Ben de 19 haftalık gebeyim 😇 instagramda bebek alışveriş fikirleri tecrübe ve deneyimlerimi paylaşıyorum beklerim ❤️ @anroozhanintelasi
Kubra80 Senactn0402 ya nasıl heyecanlı zamanlar değiL mi 🥰 benim 38 hafta oldu şükür benim bitmek üzere darısı size inş
Karabulut-89 Merhabalar bn de 5 hafta 5 gunlugum Fakat biraz once battaniye yikamistim o da islak oldugu icin bayagi agirdi Simdi de kasiklarimda sizi var insallah bisey olmamistir:(
Sedanur_3425 Kızlar 6+6 yim. Ama bugün doktora gittim Kesem göründü karnımdan ama bebek görünmedi. Erken dedi doktor. Sizce normal mi?Yaşayan var mı böyle şey
Sedanur_3425 150_gelartik canım merhaba. Hastaneye gitti Kesem göründü ama bebek göremedi henüz erken dedi 6+2 gün dedi yani bu hesaba göre doktorun ultrason 1 hafta geri gösteriyor. Sen ce bebek görünmemesi normal mi. Sende ne demişti doktor
150_gelartik Sedanur_3425 canım ben 5+6 da gittim ultrason zaten 6 hafta olarak gösterdi bebek yoktu ben de daha erken dedi 10 gün sonra gel dedi. O vakte de bebek 7+3 gün olur. Senin ki 6+2 de gorunmemesı de normal
Sedanur_3425 150_gelartik ay içime su serptin canım. Yanı senin le tarihlerimiz aynı sana sormak istedim
Sedanur_3425 150_gelartik 10 gün geçtimi gittin mi yoksa bekliyor musun? Birde folik asit verdi zaten