150_gelartik Sedanur_3425 hadi ya acil de de bana bakmadila r geçen . Kadın doğumcu görmedi bile.inşallah hayırlı haberler alırsın canim
Deletedmom550 Eliff_67 merhabalar hamilelikte çiğ ete dokunulmamasi gerekiyormus bebegin yuzunde lekeler cikabiliyormus bu dogrumu lutfenn cwp verinn🤩🤩
Deletedmom550 Hacer04 merhabalar hamilelikte çiğ ete dokunulmamasi gerekiyormus bebegin yuzunde lekeler cikabiliyormus bu dogrumu lutfenn cwp verinn🤩🤩
Hacer04 Deletedmom550 öyle bir şey yok cnm ama inananlar var kurban etine dokunulmaz diye biliyorum sıcak ve taze olduğu için eltim hamileydi kurbanda eti ellemedi mesela
Deletedmom550 Matilda merhabalar hamilelikte çiğ ete dokunulmamasi gerekiyormus bebegin yuzunde lekeler cikabiliyormus bu dogrumu lutfenn cwp verinn🤩🤩
Matilda Deletedmom550 birşey olmaz canım ben tek başıma herşeyimi yapmış bir insanım 3. Ye hamileyim öyle bitşeyşe karşılaşmadım
babyceylan Deletedmom550 hurafe hepsi çıkacağı varsa çıkar çiğ etin sucu günahı ne. Ben ilk gebeligimde kurban bayramının 1. günü etleri dolaba koydum dağıttım o kadar dokundum ettim bir yerinde de iz yok. Olsaydı da ete bağlamazdım.
Deletedmom550 BusraTass merhabalar hamilelikte çiğ ete dokunulmamasi gerekiyormus bebegin yuzunde lekeler cikabiliyormus bu dogrumu lutfenn cwp verinn🤩🤩
Deletedmom550 Ecebaby merhabalar hamilelikte çiğ ete dokunulmamasi gerekiyormus bebegin yuzunde lekeler cikabiliyormus bu dogrumu lutfenn cwp verinn🤩🤩