Cemrenur Kızlar ya canım inanılmaz kuyruk yağı çekiyor. İnternette baktım ama tatmin edici bilgiye ulaşamadım. Bilgisi olan doktoruna soran var mı zararlı mıdır 😑
Glakky1 Cemrenur Kuyruk yargının Bi zararı olacağını düşünmüyorum ben dogal çünkü pişirerek ye yani😁😁
Duygu4444 Cemrenur canım instagramda bebeğimle mutluyum diye bir sayfa var, her gün bir kadın doğumcu soru cevap yapıyor post altına şimdi yaz cevabını alırsın gün içinde
SnFk Cemrenur neden zararlı olsun ki kuyruk yağı 🤔 kıymalara bile koyuyolar üstelik sakatat az ve öz yersen bi sıkıntısı yok.
Glakky1 Cemrenur Ne bilim çig et canı çeken oluyomş 😁😁 valla kebapta falan yıyorum ben kuyruk yagı Bi zararını görmedim büyüklerimden de hiç duymadım 🤍
Gamze08 Bir zararı Olmaz ama çiğ tabi yenmez yemeklerin içine atabilirsin Yada Biraz etle karıştırıp kavurma tarzı yenir sorun Olmaz bence aşırıya kaçmamak şartıyla
Cemrenur Gamze08 ya bizde önce pişirilir sade olarak yagi alınır kalan da kızartılır o kizartilani canim cekiyor ekmek arasi olarak insallah zararli değildir ya😑
Cemrenur Deletedmom95 annem yaptıydı kurban bayramında çokta severim kuzum🤣 kızartıcaksın böyle bol domtesle ekmek arasına ohh🤣🤣 off ağzım sulandı 🤣