Zelihakapan2 Seviiii var benimkide ilk boyleydi cok yeni oldugu icin silik cikiyor 4 haftalikken boyleydi benimkide
Seviiii Seviiii kızlar beta sonucum 29.28 cıktı 2 gün sonra tekrar kan tahlili yapılıcak umarım gerçekten gebeyimdir sağlıklıca kucagıma alırım 🥺 isteyen herkesede nasip etsin Rabbim insallah
Nusyaa Seviiii hayırlı olsun gebeliğin iyi düşün iyi olsun yükselir tabi Allah ın izniyle. bat ve yumurtlama tarihin neydi canım daha yeni oluşmuştur belki adet tarihin gelmediyse değer güzel bence
Seviiii Nusyaa çok teşekkür ederim ❤️ Adet tarihim normalde 13 Eylül gözüküyordu. Yani 3 gün önden yaptık tahlili Yumurtlama tarihim 30 Ağustos haftasıydı 💖😊
Nusyaa Seviiii banada dua edermisin 5 yıldır bekliyorum olmuyo bende 28 ağustosta yumurtlama görmüştüm hala beklemedeyim
Tugceee0404 Var olup kimyasal gebelikte olabilir ben 2 kere yaşadım en güzeli adet gecikmesini 10 gün bekleyip baktırmak garanti en azından sonradan üzülüyor insan
dearmom Seviiii varrrrr ❤️❤️❤️ Benim de böyle çıkmıştı, ama keseyi ve sonrasında bebeğin kalp atışını duyana kadar tedirgin olmuştum. İnşallah sağlıklı bir gebeliktir, hayırlı olsun 🐥🐥
Mega123 Seviiii ay hadi hayırlı haberler alırsın inşallah var gibi kan testi en kesin sonuç rabbim güzel haberler almayı nasip etsin inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah 🤲🏻❤️
Seviiii dlkgndgn10 evet aldım sonuc 29.28 cıktı adetime 3 gün vardı doktor 2 gün sonra tekrar gel dedi🥰😍