cansuuuuuuuu Daha yeni 5 haftalık hamileyim ama göbeğimin altında çizgi oluştu hiç yoktu normalde yaşayan varmı normal mi
Srzrk cansuuuuuuuu Ya çok erken oluşmuş 🥰 Ben de 30.haftada oluştu. Niye göbek çizgim çıkmıyor diye üzülüyordum 😀 Bence güzel bir simge ☺️
Myssr cansuuuuuuuu ilk haftalar dikkat etmedm ben ama biraz ilerleyince gayet belirgindi siz dikkat ettiğiniz icin gormussunzdur
cansuuuuuuuu Srzrk bencede güzel ama erken diye telaşlandım sadece bakalım 🤔 salı doktora gideceğim sorucam ozaman
cansuuuuuuuu Myssr evet fark ettim hemen değişiyor kişiye göre herlade bazılarının hiç olmuyormuş bile
cansuuuuuuuu emrahedaeslemfamily emrahedaeslemfamily demekki kişiye göre değişiyor bende baktım çıkmış hiç yoktu öyle bişey öncesinde çünkü bakalım nasıl olacak 9 aya kasa o çizgi 😍
emrahedaeslemfamily cansuuuuuuuu aynı duruyo benimki çok fazla koyulasmadı . Göbeğimin altından başlayıp vajinaya kadar . Eger göbeğin üstünden de gögüse kadar devam ederse de bebek erkek olabiliyomus benimki göbek altındaydı sadece bebeğimin cinsiyeti kız 😊💕🧚♀️
cansuuuuuuuu emrahedaeslemfamily ayyyy ne güzel hayırlı olsun bende Kız istiyorum benimde göbeğimin altında çizgi hadi inşallah benimde kız olur 🙏🙏🙏🙏
cansuuuuuuuu tugbaayilmazz ince bir kahve renkli çizgi göbeğin altıda vajınaya kadar yada göbegin üstünden yukarı doğru oluyor benim daha yeni 5 haftalık çıktı
emrahedaeslemfamily cansuuuuuuuu hadi bakalım allah gönlüne göre versin canım benim sağlıkla kucagımıza alalım 🌼☘🧚♀️