Ya ilk basta söylemeliyim ki doğum sekliniz ne olursa olsun beneginize kavuşmak harika birsey.. hep annelerin doğum hikayelerini okuyup heycanlanırdım o gün için Sıra bende 😋😋
3 eylül sabahı 40. Haftamın dolmasına 1 gün kala sabah 7 de sancıyla uyandım ama yalancı sancı olabilir diye üstelemedim çünkü 2 haftadır hep yalamcı sancılarım oluyorDu. Ama bu sefer geçmek bilmedi. Saat 10 oldu hala devam ediyorudu düzenli bir sekilde ama nişan su hiç bişey gelmedi bende doktoruma yazdım hemen gelmemi söyledi. Tabi burda yazılanlardan yola cıkarak biraz oylandım duşumu aldım hazırlandım çantamı kontrol ettim ve 12 bucuk gibi evden cıktık. Doktorum direk ebeye yönlendirdi 1 de ebenin odasına girdim 2 cm acıklığım vardı o sırada nişanım geldi. Nst ye bagladılar sancılarım düzenliydi üstüne suniyide Verdiler 🙄 Ama daha öncede siddetli adet sancısı ceken biri olarak beni cok yormadı ve tek tavsiyem sancılarınız geldiğinde bağırmak ya da kendinizi sıkmak yerine nefes alıp verin aynı zamanda plates topunda hareket edin ya da yuruyun.. ben bu sekilde ordaki 2. Saatimde 4 cm 3. Saatimde Suyu patlatmalarıyla 7 cm acıklıga kadar geldim .. son kısımlar hem sancı hemde tuvaletinizi yapma hissi artınca tekrar baktılar ve 10 cm olmustu direk doğumhaneye aldılar ne oldugunu bile anlamadım ben daha uzun sürer diye düşünmüştüm 😂😂 ıkınmamı söylediler doktorum geldi perine masajı ve telkinleriyle destekledi beni yanlız ıkınma kısmında kendimi istemsizce kastım ve ıkınmaları kontrol edemedim heycandan 😂😂😂 o yuzden doktor kesi attı birazda ebe destegıyle tam 16.15 te Toplam Doğumla birlikte 3 bucuk saatte kızımı kucagıma aldım. Ve hanımlarrr işte o an… Allahım isteyen ve anne baba olabilecek herkese nasib etsin bu duyguyu.. anlatılamaz birşey çünkü o ana kadar yasadıgınız tüm sıkıntılar dertler bana bu melek bahsedilecegı içinmiş diyorsunuz. Tüm acılarını Dertlerinizi onunla birlikte cıkıyor resmen. Hamileliğimde de baslarda cok sorun yasamıs olmama ragmen hep o anın hayaliyle dayandım ve kesinlikle değdi.. eşim de bende o anı hala unutamıyoruz . Bugun bebeğim tam 1 haftalık oldu ve sarılıkla ugrasıyoruz 3. Günümüzde fototerapi aldık beslenme ve kg olarak cok İyiyiz fakat hala tam anlamıyla geçmiş değil .. inşallah sizde buraya doğum hikayelerinizi yazabilirsiniz .. küçük kızım Meyra’ya dua ederseniz çok sevinirim😍 Şimdiden hepinize Allah kolaylık versin anneler 🤲🏻🤲🏻