babysevgi orda doğum yaptım rezillik diz boyu verdiğim parayla rezil oldum ilgisizlik alakasızlık ayrı bir yana ebelern hepsi yeni mezun hiç bir seyden anlamıyorlar. Doğum yapıyorum bebek cıkıo alttan 4 tane filan ebe vardı doğumhanede hepsi karsıma gecmiş tiyatro izler gibi kollarını bağlamıs bana bakıyorlardı en son doktorum bi bağırdı bunlara izlemeye mi geldiniz bebek cıkıo die elleri ayaklarına karıstı ne getrceklerini bilemediler ikimci ıkınmamada cıktı zaten. hadi onlar anlamıyor acemi olmaması gerekşr tabiki öle bir hastanede tecrübeli ebe lazım ama kızlar biz 3ay önce mezun olduk diyor. Ama sunu affedemiyoru. anastezi doktoru epiduralimi yanlış taktı şikayetci oldum pişkin pişkin olabilir öle olumsuzluklar hastane diyorlar onların yüzünden mis gibi doğumumu cok zor atlattım doğum yapcam gün epidural yüzünde yatağa bağlı kaldım sancımı yatakta yürüyemedim. Ayağa bile kalakamdm genel anestezi gibi oldum sadece aklım basımda gözlerm bile çift görüyordu. Çok cektim doktorum da bende bin pişman olduk. Ama doktorum demişti oraya gitmeyelim die ahh dinlemedm kadını para verince iyi olcak sandım. Ama doktorum benim en büyük şansım benm o stresimde bile beni sakinleştrdi tüm olumsuzluklara rağmen 6saate bebğimi kucağıma aldım Allahın yardımıyla.