Mamyyyyy Kızlar 30. Hafta içerisindeyim bebeğim 1140 gr dr biraz zayıf dedi sizin bu haftada bebeğiniz kilosu kaçti?
Monorassa Mamyyyyy canım yine senin iyi bende tam bugün 30 haftalık oldum sabah kontrolümüz vardı 1.83 gr dedi doktor
Suude Mamyyyyy Ve doktorum 1 hafta geri kilosu dedi🙄 29.haftada 33 haftada birdaha kontrolüm var bakalım kaç kg oldu kızım😔
Mamyyyyy Suude banada karın çevresi 10 gün geri dedi ulan problem yok sağlıklı ama bu ara açılırsa erken alırız dedi biraz minyon bir kız dedi
Monorassa Mamyyyyy benimde kafası 1 hafta karın bölgesi 10 gün geriden geliyor dedi sağlıkla alsınlar ınşallah
Suude Mamyyyyy O kadar endişe etme cnm. Endişe edilecek Bi kg değil bence. Bnm kitle arasında 200 grm var sanmıyorum kötü olacağına. Kaşar bebeğe kilo aldırıyor diyorlar istiyorsan kaşar peyniri ye Bi dene bakalım
Suude Mamyyyyy O kadar endişe etme cnm. Endişe edilecek Bi kg değil bence. Bnm kitle arasında 200 grm var sanmıyorum kötü olacağına. Kaşar bebeğe kilo aldırıyor diyorlar istiyorsan kaşar peyniri ye Bi dene bakalım
Mavisbusssss 2.233 du benim bebegim 30.haftada 35.haftada suyum gelince sezeryana alindim tersdi bebek 2900 kiloyla dogdu