Gamzebydmr Kızlar sizde ne zaman belli oldu cinsiyeti ve erkek veya kız dediğinde doktorun hiç tam tersi oldumu
Elifgursoy Gamzebydmr 20 haftalığım 3 doktor kız dedi ama hâlâ emin değiller benimki gizliyor kendini🙈🙈
MYstryy Gamzebydmr ilkini 17. Haftada erkek.dediler 2 doktora sordum direk erkek eedi ve erkek oldu bunuda 15 hft 3 gnlukken dr kiz dedi yarn netlestirmek icn kontrlum var bakalm degiscekmi ☺
Hapymommy06 Gamzebydmr 18 haftalik olduk. 14 haftalik biri erkege benziyor dedi 16 haftalik kiz dedi bilmiyorum artık. O kadar Merak etmiyorum sadece sağlıklı olsun diyorum.
Gamzebydmr Elifgursoy Bende 14 hastalığım canım geçen hafta bilemedi bu hafta gittim kız gibi ama tam belli değil dedi haftaya takara gel dedi 🤔
Laylaaaa121212 Banada bugun 3nokta var kız dedi baska bir arkadaşıma 3nokta erkek dendi kafam karıştı 14+6 hafta
Gamzebydmr Laylaaaa121212 Belli olmuyormuş bende bugün doktora sordum belli olmuyor tam olarak dedi kız gibi dedi haftaya tekrar çağırdı dedi hocam neden tam belli değil oda erkek olsada cinsel organı hala belli olmaz o yüzden de kız olabilir dedim dedi
BilgeYzcl 17 haftalığız ve ısrarla göstermiyor 🤦🏻♀️ Bir hafta sonra tekrar gideceğiz. İnşallah belli olur da alışveriş yaparız 😄
Gamzebydmr Hapymommy06 Doktor neden yanılıyor nasıl bilemiyorlar anlamıyorum sordum boğun neden anlaşılmıyor hocam diye oda erkek çocuk cinsel organı tam gelişmemiş küçük olduğunda bilemiyoruz dedi bide sen özele gittin canım doktora
Hapymommy06 Gamzebydmr ozele gittim ozel.bana oyle dedi bilmiyom artk 20. Haftayı bekliycez 2 hafta kaldi ayrintiliya bakalim hayırlısı insllh rabbim herkese istediği saglikli evlâdı versin
Gamzebydmr Laylaaaa121212 Ya bana öyle dedi yani gelişmiş olsada bağzı bebeklerde küçük oluyor daha cao yüzden belli olmuyor dedi kız çocuktada vajina biraz dolgun olursa da erkek diye karıştırıyoruz dedi
Baby22 12+6 da iki doktor erkek dedi 13+6 da yine erkek dendi bugün 15+6 da da erkek dedi ve artık inandım ☺️