Msltms Merhaba Kızlar. Detaylı ultrason hangi haftalarda yapılıyor benim haftaya kontrolüm var 22 haftalık olacağız.🌸 Gittiğimde yapılır mi acaba ? Özel hastanelerde fiyatlar nasıl siz ne kadara yaptırdınız?
witharzu Msltms Merhaba, detaylı ultrason farklı bir birim olduğundan randevu alıp gitmeniz daha iyi olacaktır sizin için. Ben Pendik Yüzyıl hastanesinde 450₺ ödemiştim detaylı için
MinelinAnnesi Msltms Bazı doktorlar kendileri yapıyor ama en iyisi Perinatoloğa gitmek. Randevu almanız gerekiyor ve 24.haftaya kadar yapılıyor bence geç kalmadan alın randevunuzu. Ben 500 TL verdim 20+5 iken gittim..
Ozlmchngr Msltms özel bir labaratuvar merkezine yönlendirdi Dr um.Bursa da Ultramed diye 530 lira odedik
Taze-anne Msltms hayır önceden randevu almanız lazım. Benim de bu ayın 24 ünde randevum var detaylı için. 500₺ dedi doktorumuz
witharzu Msltms detaylı ultrasonu kendi doltorunuz değil perinatoloji bölümü yapıyor, ayrı bir randevu almanız gerekiyor yani
Hotis Merhaba 😊 bu aralar yapılıyordu sanırım 24. Haftaya kadar . Ben 480 e yaptırmıştım hastanelere göre değişiyor .
elcinsadem Bende 22. Hafta da yaptırdım. Kendi doktorum değil doktorumun önerdiği perinatolog baktı 620 TL verdim. Medipol Mega Bağcılar
Hotis Bu arada özellerde randevu pek sıkıntı olmuyo gerçi yoğunluğuna göre değişiyodur . Devletten alabilmek için 2 3 ay önceden almak gerekiyor nerdeyse
Msltms Hotis özelde yaptırırım büyük ihtimalle doktorumla haftaya görüşeceğim o zaman net bilgi verir herhalde
melike14 Benimde kendi doktorum yapmadı Konya’da bir perinatalogun özel muayenehanesinden randevu aldım 400₺ dedi cumartesi gideceğim inşallah
Msltms MinelinAnnesi randevum çarşamba günü o zaman gideceğim. Doktorum bilmiyorum yönlendirir herhalde beni
Gokmer Haftamda ayrıntılı ultrasona gireceğim.o güne randevu verdi. Üniversite hastanesi profesör 220 tl dedi