Med merhaba 🥰 ben miniğime kavuştum haber vereyim dedim size. Dün sabah kontrole geldik Hale hanıma, 2cm açılma vardı ve günümüzü doldurmuştuk artık, normal doğum planladığımız için daha beklemeyelim yoksa kilo alacak normal yapamazsın dedi. fakat ne sancı ne su hiçbir belirti yoktu bende. Yatışım yapıldı, önce fitil yerleştirdiler bir yandan nst bağlandım, sonrasında suni sancıyı verdiler saat 12de. Hem hale hanım hem ebe saat başı gelip gidip açılmama baktılar fakat akşam saat 7 olduğunda açılmam 4cm bile olmamıştı, ve dünyanın sancısını çektim.. bebek çok güzel yerleşmişti hatta kafasına dokunabiliyorum dedi Hale hanım, açılma olsaydı doğumhanede 5 dakikalık işimiz var dedi ama olmadı maalesef. Hale hanımın mesaisi bitmişti onun yerine Simavi hanım geldi ilgilendi oda bir süre bekledi ama açıklık hala aynıydı. Saat 7de sezaryen ile aldılar bebeğimi. Yani ne yaparsak yapalım nasipten ötesi yokmuş, bütün kozları kullandık ama maalesef açılma olmadı. Önemli olan aslında o süreci atlatmak ve sağlıklı bir şekilde kavuşmak :) inşallah sizin doğumunuz planladığınız gibi ve kolay bir şekilde ilerler. Ve Hale hanıma sonuna kadar güvenin derim :) hemşireler ve ebelerin hepsi çok ilgiliydiler, ben içim rahat bir şekilde tavsiye ediyorum 🥰 biraz uzun oldu ama aklınıza takılanlar vardı o yüzden detaylara girdim 🌸