ikizminikler 4894mercimek lekelenmeyi bırak doğurana kadar adet gibi kanama yaşayan tanıdığım bile var sebebini kendi bile net bilmiyo ve bu tanıdığım kadın doğumcu.. sonuç olarak bebeğini sağlıkla kucağına aldı nasipte varsa ne olursa olsun seni buluyo içini ferah tut
ikibebelianne 4894mercimek canım benımde 5 ayıma kadar kanamalı geçti günlerim hastanede de yattım ama şükür şimdilik iyiyiz sadece dinleneceksin bu süreçte
Kybele23 4894mercimek ben de çok açık kahverengi lekelenme yaşadım 14.haftaya kadar sürdü. Hatta bir keresinde 2 damla kırmızı kan da gördüm peçetede. Yerleşme kanaması da olmuştu bende 2 gün çok koyu kahverengi tam adet olmam gereken zamanda hatta regl olucağımı sanmıştım. Sonra kesilince test yaptım pozitif çıktı. Bazı lekelenmeler daha önceki kanamalardan kaynaklanabiliyormuş. Adet olur gibi ped dolduracak kadar olmadıkça şiddetli ağrıyla eşlik etmediği sürece içini ferah tut. Bak arkadaşlar da yazmış hatta bazen adet kanaması gibi olduğu halde sağlıkla bebeğini kucaklayan da var. Dua et bolca.
4894mercimek Mihre 10 haftalık en başından beri böyle 10 güm geçiyor 10 gün tekrar leke bebeğim kızlı büyüyor önden gidiyor sürekli ama daha önce bir düşük yaşadığım için çok moralim bozuk
Mihre 4894mercimek Henüz gebeliğiniz çok yeni,tutunma aşamasında. İlk 3 ay bunun için önemli,lekelenme olabilir ilaç ve dinlenme ile kontrol altına alınır.
4894mercimek Mihre allah razı olsun içimi su serpildi hep dinleniyorum Protestan kullanıyorum inşallaj geçer bu günler diliyorum
Fndk0101 Merhaba kızlar bende yeniyim daha 3 haftalik hamileliğim 4 gündür hem sanci hem ara ara kanama veya kahverengi akıntıya dönüşüyor allah korusun düşük olsa çoktan olurdu demi kan değerimde yükseliyor yani düşüş yok
ikibebelianne Nurunsl kanama alanı bendede varcı canım ilk haftalarda 21 gün hastanede yattım ama sonradan anlasıldı kı aktıf bır kanama degıl olan kanamaymıs sonra hastaneden cıkarıldım zamanla vücut onu emdi yoketti
Nurunsl ikibebelianne kaçıncı hafta kanama alanın kapandı canm ? Sana söylemiştir doktorun erken doğum riskini kanamadan dolayı demi
4894mercimek Kybele23 evet aynısı arkadaşım aynısı . Çok teşekkür ederim desteğin için sağ sğalim alalım kucağımıza inşallah
1maviyol Benim de 4. Haftadan beri lekelenmem oluyo kahverengi, şuan 10+5 im ve hala bi gün oluyo bi gün olmuyo progestan kullanıyorum, moralimi yüksek tutuyorum, allahın izniyle meleklerimizi sağ salim alıcaz kucağımıza🙏
4894mercimek 1maviyol amin inşallah aynı seninki gibi benimde 2 kere damla kan gördüm iğne kullandık geçti şimdi kahveler yine başladı
Fndk0101 Ozlem_06 daha dün bile gittim ben diş gebelikten korktum diyo şuan öyle bi belirti yok dış gebelikte rahim duvarı çok kalinlasmazmis progestan kullanıyorum günlük kan sulandirici iğne bide 5 günde bir başka bi iğne var onu önerdi bende kullanıyorum dinleniyorum bol bol ama kanama geldikçe ödüm kopuyor sonra kesiliyor kahverengi lekeye dönüşüyor
ikibebelianne Nurunsl canım kanama alanı 12 haftalarda yok oldu sonrada plasenta önde dıye kanamalar yasadım o ayrı bı sorundu yanı ama erken dogum rıskım yoktu düşük riskim vardı 5. Ayıma kadar yattım dıkkat ettım şükür oda geçtı
ikibebelianne Nurunsl sizin ki aktif bir kanamamı yanı kanama alanı büyüyor mu çunku bnmki artmıyordu