aminegunes24 https://imgyukle.com/i/xvmQPj Bu ürünü almak istiyorum ama memnun kalan var mı arkadaşlar yada alıpda gerekli oldunu düşünen var mı yeni doğum yaptım almak istiyorum beğenmeyen büyük bulan kullanışsız diye var mı
Mihrimah41 aminegunes24 ben oğlumda kullanmıştım memnun kaldım canm al bence başlarda meme ucu acıdığı için hiç bşy değsin istemiyosun takınca iyi geliyo
Kubrararr Ben aldım bundan ama henüz doğum gerçekleşmedi o yüzden tecrübe edemedim. Ne işe yarayacak ondan bile emin değilim gümüş kapaklar daha pahalı diye bunu almıştım 😂 şuan gümüş kapaklarda baya bir indirim var onlardan mı alsam diye düşünüyorum açıkçası
aminegunes24 Kubrararr canım bunun gögüslerine koyuyorsun uyukuda falan sütün akıyo bunun içine doluyo bebeğe içire biliyorsun birde emzirirken bir gögüsnde kendiliğinde akıyor bebek emerken o sırada emmedi gögüsün aktında içine dolcak petdense bu mantıklı bende bu yüzden alcam büyüklüğü nasıl gögüsüme taktım belli olur mu sizce
Bonnusimo aminegunes24 bende bundan var henüz nasıl kullancagımı bile bilmiyorum ama çok belli oluyo dışardan maalesef öyle göğüse tamamen yerleşen bişey değil ucunda oldugu ve büyük oldugu icin belli oluyo dısardan evden anca yani takılır
Kubrararr aminegunes24 Ben yaralara filan da faydası olur diye almıştım sadece sütü tutmak için miymiş😂 benim göğüslerim küçük bana biraz kaba gibi geldi ve sert bir madde çamaşır altından belli olur diye düşünüyorum ama evde filan kullanılır tabi rahatlığı tartışılır..
Imfromlastnight Bende kullanmadım daha. Ama içirebilirsin orda birikeni denmiş. Bence sağlıklı değil içirmeyin. Orda akan süt bekliyor terle karışıyor filan. Çok doğru olduğunu düşünmüyorum.
asliiiiii87 Kubrararr bende aldim, gogus ucu bir yere degmemis olur, krem surunce de etki eder diye dusundum. Yoksa gogus pedi var zaten sut akmasin diye.