Kalp-1996 Selam kızlar 29 haftalıkım. Çok agrım vardı enfeksiyonum var ve kum döküyorum o yüzden Progestron yazdı doktorum yuvarlak küçük vajinadan alan varmı
Papatya13371 Kalp-1996 bende 8,5 haftalıgim progestan vajinadan fitil olarak kullanıyorum ağız yoluyla alındığında mide asidi ilacın etkisini azaltıyor demişti doktorum alttan daha etkili oluyormuş
Huri54 Kalp-1996 valla ağızdan da alınıyormuş aynısı ben baş dönmesi yapıyor dedim diye fitil olarak kullan dedi
threestar Kalp-1996 şu an 15’im, 10 haftalıkken çok hafif lekelenmem olmuştu düşük tehlikesi olabilir diye kullandım 1 hafta kullandım sonra düzeldi
Kalp-1996 Papatya13371 ben 29 haftalığım Salı günü 30 allah nasip ederse Progestron önceden ağızdan alıyordum aynı ilaç fitil vajinal denilince dedim acaba ben mi yanlış anladım yuvarlak yumuşak bi kapsül
Pembe-mavi Kalp-1996 bugün lekelenmem oldu bana da verdi doktor. Gün-de 3 defa 3 gün kullan dedi. Ama vajina diye demedi. Acaba yanlış mı kullandım. İsmi progestan 200 lük. Tereddüd ettim bende. Bu arada 17 haftalık oldum
mucizemm01 Pembe-mavi ben kanamam var diye acile gittim orda yazdi bana bu ilaci agizdan günde üc defa al dedi. Sonra Özel Hastaneye kendi doktoruma gittim ertesi günü agizdan alirsan carpar fitil olarak sabah aksam al dedi. Fitil daha mantikli geliyor banada zaten. ara sira lekelenmeler olur normal dedi. bir hafta beklicez bakalim bebek keseye tutanabilecek mi insallah tutunur.
es_es Pembe-mavi hap olarak da kullanılıyor, fitil olarak da. Doktorum fitil olarak kullan, hap olarak içtiğinde yan etkileri oluyor dedi. Fitil olarak kullanıp yarım saat uzanınca hiçbir yan etkisi olmuyor
SeMmaA Vajinal kullanılıyor ağızdan alındığında mide bulantısı baş dönmesi yapıyor aşırı derecede genelde vajinadan kullanmayı öneriyor doktorlar