ecembugra53 iremermek13_ gayet iyi canım bebeğin kilosu genetiktir anne babadan alır her bebek farklıdır cnm 😊 iyi gayet
Tontinimontin iremermek13_ valla hamileliğim boyunca et yiyim balık yiyim ille şunu yiyim demedim hiç eskisi gibi beslendim hep Allaha şükür her şey yolunda toplam 4 kere balık yedim et desen aram nerdeyse hiç yok 10 15 kere yemişimdir çoğunlukla sebze beslendim 34.haftadayım ama 9.6 kilo aldım 😂
Asel61 iremermek13_ zaten son haftalarda çok kilo aliyor sıkıntı yapmayın 3 kiloyu gever geleme kadar normal bence
Ardahan91 Yoo benim de 33 hemen hemen o kadar . Doktor normal diyor . Ceviz bal muz kaşar yemek kilo aldırıyormuş diyorlar ama hergün de aynı şey yenmiyor 😅 ben kendimi çok zorlayamıyorum
Sibel-Yml12 Tontinimontin masallah sıze ben 19 haftadayım balık yemdm daha etme pek sevmyrm arada yıyrm çocuk kilo almıyo bende almyrm ne yapacam bılmyrm
Tontinimontin iremermek13_ 55 le kaldım 64.2 yim sen bayağı zayıf olduğun için öyle olmuştur ben haftalık 500 600 gr almaya çalışıyorum bu hafta 300 gr almışım çok mutluyum :)
Tontinimontin iremermek13_ valla bilmiyorum ki ödem var mıdır bi fikrim yok ama ayaklarım artok şişiyor onu net farkındayım
Tontinimontin Sibel-Yml12 valla balık sezonu yeni açıldı yemeye çalış fırında falan muhakkak ben zaten yazın yemem çok zordu muz kaşar peyniri falan tüket bebek alır sen almasan da olur 🤭🤗
merve19410705 39+2 olduk çocuk 3940 gram artık kilo almasın diye dua ediyorum normal istediğim için korkuyorum da çok kilolu olursa doğuramam diye