Ayseozmenucar Çok heyecanlıyım bugün dr gıdecez 13+5 cinsiyet tahmini için😍 çocuklar bın kat meraklı onlar için tahmının yukseklıgıne göre balon falan ayarladım. evde küçük çaplı maaile goruntulerını hatırlamak için kısmet bakalım inş.sağlıkla gosterır
Iraz Ayseozmenucar bir tahminde bulunurlar diye düşünüyorum bu arada bende 13+5 im :)) dizinde 10 mart mi tarih
Iraz Ayseozmenucar benim 10 dedi doktor ama uygulamada galiba sknti var 06 Haziran son adetimdi senin ?
Iraz Ayseozmenucar doktor erken dedi ben 11+2 de gittim canım ama 15 gün sonra gel söylerim demişti ben biraz zaman geçsin istedim
Iraz Iraz senin tam vakti bence bugün bir tahmin alırsın hatta genelde 14-16 arası doğru oluyor diye duydum
Iraz Ayseozmenucar o zaman benim uygulama 1 gün eksik gösteriyor 13+6 yım demek hadi sende güzel haberlerle gel saat kaçta ..
Iraz Ayseozmenucarilk bebek mi canım ne güzel bal ben sana tahmin de bulunur dedim n zaman tekrar gidiceksin
Ayseozmenucar Iraz yok 10 yıl sonra 3.🙈 kızım da var oglum da şükür ekım başı gıderım artık bırde benım gec dollenme olmuş ıkıdır sata gore bebek kucuk gozukuyor hafta dıye saymaya başladık doktorla