Damlacik Kızlar merhaba 5 Eylül beta hcg 128.9 çıktı Bugün de tekrar bakıldı 764,95 çıktı normal mi destek olur musunuz ❤️
AysuMine Damlacik Gayet normal yükselmiş 2 günde bir 2 katına çıkması gerekiyor seninki çok normal canım endişe etme🌸
_Mother_ Damlacik canım normal bence her şey gönlünce olsun ben 4 gün gecikme ile 38.90 öğrendim dün kalp atışlarını da duydum çok şükür darısı sana
EB1661 Canım 5 gün sonramı o değer oldu yani biraz ağır yükselmiş sanki ama geç döllenmede olabilir sağlıkla gelsin 🤲
_Mother_ Damlacik Amin canım inşallah üzme kendini güzel düşün güzel olsun ben buraya ilk sonucumu yazdığımda biri kalktı kimyasal dedi ama 3 gün sonra tekrarladım 3 gün sonra 300 yükselmişti 38.90 iken 339.50 olmuştu dediğim gibi çok şükür kalp atışını da duyduk inşallah sağlıkla gelir ben 4. Gün yapmıştım birde ilk
mhbbbera Cfndk olabilir belki öyle diyorlar baya yükselince 😁 hayırlısı olsun keseyi ne zaman göreceksin heyecanlandım şimdi
_Mother_ Damlacik canım ben ilk çarşamba günü gittim işte yani adetim 20 gün geçtikten sonra keseyi de gördüm bebeği de gördük kalp atışlarını da duydum son adet tarihime göre 7 haftalıktı ama doktor 5+6 6 haftalık falan dedi
Damlacik _Mother_ doktor da önümüzdeki hafta çağırdı umarım bende duyarım ve görürüm canım ❤️ Adetim geçeli Bugün tam 1 hafta oldu
DuyguK Ay ben de ilk 62 beta çıktı 5 gün sonra ise 880 nasıl sizce ? Kalp atışını ne zaman duyabiliriz ?
_Mother_ Damlacik inşallah canım inşallah ne zaman gidecen şuan biraz erken kese görünür ama kalp atışlarını duyarmısın bilmiyorum
Damlacik _Mother_ perşembe günü gidicem keseyi görim de inşallah kalp atışını da rabbim inşallah duyurur ❤️
_Mother_ Damlacik Amin canım inşallah hep güzel düşün güzel olsun 🙏 ben Nisan ayında kürtaj oldum 18 haftalık gebeliğim sonlandırıldı normal de birşey olmasaydı bugünlerde doğum yapacaktım ama şimdiki bebeğimin kalp atışlarını duydum rabbim her şeyin hayırlısını nasip etsin inşallah 🙏
Damlacik _Mother_ canım benim Rabbim gönlüne göre nasip etmiş çok sevindim vallahi kucağına da almayı nasip etsin inşallah ❤️
_Mother_ Damlacik Amin canım inşallah rabbim seninde gönlüne göre versin inşallah sağlıkla alırız kucağımıza bebişleri doğum hikayemizi yazmak nasip olsun 🙏
YNB Merhaba kızlar ben 6 haftalık hamileyim yarın kese görmek için kontrolüm var ama benim kalp nabzımda artış var sizce normal mi? Sizlerin kalp atışları nasıl?
_Mother_ YNB canım benimde aynı şekilde kalp çarpıntısı yaşıyorum nefesim daralıyor doktoruma sordum normal dedi olur yataktan kalkınca yavaş kalk dedi