2artiikizannesi Ben 5 aylık ikiz bebeklere hamileyim inanır mısınız ne otururken ne kalkerken ne yatarken hiç huzurum yok belim kalcam kopacak her saniye ağrıyor şu zaman bı geçse istiyorum benim gibi olan varmı çözümü fln olan yardimci olurmusunuz 😓
Edizinannesii 2artiikizannesi ben 27. haftadayım canım 22-23. haftalarda yaşadım dediğini doktoruma danıştım magnezyum eksikliği olduğunu söyledi 1 ay boyunca kullanırken bike ağrım oldu ama çok şükür 1 haftadır hiç bişeyin kalmadı çok fazla ayakta duymadigim surece bel ağrımda olmuyor. Doktoruna danıştın mı?
Merdaaal34 2artiikizannesi canım magnezyum rahatlatır ama bi kere içtim hadi geçmedi deme biraz düzenli kullan bi bak
2artiikizannesi Edizinannesii yok sormadım canım sureklide iş yapıyorum iki tane de çocuğum var gelde otur 😬
Gulozkan Magnezyum bazen tek başına yetersiz olabiliyor kalsiyum da gerekebilir doktordan birde onu isteyebilirsin bide bol bol yoğurt ye ağrılar için birebir
Nurbl Bende 21 haftalık hamileyim belim kopacak gibi çok ağrıyor ne uzanınca nede ayakta hiç geçmiyor dr çok ağrırsa parol içebilirsin demişti
Gulozkan 2artiikizannesi bebeklerin kemikleri gelişirken senin kalsiyumunu kullanıyor bide sende ikiz bebek var Allah bağışlasın sende daha çok eksik olabilir yarın sağlık ocağında bı kan ver ona göre takviye verebilir