Esraatk1 Sinem_06 belkide ☺️ Bende salı gitmiştim 3 gün sonra tekrardan kontrole gel dedi ama sancım hiç olmadığı için pazartesiye gidebilirim bende acaba sezeryan da olsa refakatçi almıyorlar mı ki bir bilgin varmı ☺️
Sinem_06 Esraatk1 sezeryanda alıyorlarmış canım orda doğum yapan bi kızla konuşmuştum hastanede onunki normal olmuş kimseyi almamışlar 1 gece yatırmışlar sezeryan olsaymışta 1 kişi alıyorlarmış ve 2 gece kadar yatırıyorlarmış
Sinem_06 Esraatk1 hangi doktora gidiceksin acaba pazartesi günü ben ulaş hocaya randevu buldum oda anca saat 2 ye
Esraatk1 Sinem_06 bende sezeryanda annede bir problem olmadığı sürece refakatçi almıyorlarmış diye duymuştum
Esraatk1 Sinem_06 Sinem_06 ben sabah erken saatte gidiyorum randevu almadan genellikle necati hocaya gidiyorum ilgi alakası güzel memnunum ama olmadığı zaman kim olursa ona veriyorlar geçen gittiğimde çok aksi bir doktora denk gelmiştim inşallah bu sefer aynısı olmaz 😊
Sinem_06 Esraatk1 ay hayırlısı olsun valla ne diyelim bu arada nst öğlen arası açık oluyor mu canım bi bilgin var mı
Ranadlbl Bende 40+1 oldum. Ne sancı ne başka bir şey yok🙄 Ufacık sancım olsa sevinicem gerçekten. İnsan sabırsızlanıyor 😊 Nst de sancı da çıkmıyo 🤔
Esraatk1 Ranadlbl benimde öyle arada sırada bir sancı gelir gibi oluyor geri gelen de geçiyor bu gidişle suni sancı bekliyor bizi 😔
Esraatk1 Ranadlbl bebeğin hareketlerinde azalma hissediyor musun peki sanki bende öyle oldu ama emin olamadım😔