myworldd_ Ayrıntılı Ultrason için hastane veya tıp merkezi önerilerinizi bekliyorum Çektirenler nerede çektirdiniz ve fiyatını yazarmısınız? Özellikle Kocaeli’nde oturanlar paylaşırsa sevinirim. Fikir olsun teşekkür ederim 🙂
EsEf myworldd_ bana doktorum eray çalışkan ve semih özeren i önerdi ikisinden birine giderin herhalde daha gitmedim erken diye
Karsesi myworldd_ normalde medikale gidiyorum ama doktorum üniversite yanda alikahyada doktor isimleri verdi oralarda yaptır dedi. Alikahyda mehmet özsürmelinin uzman oldugu söyleniyor
Karsesi sedactnky hanımefendicim bende arzu yavuzdan randevu aldım alikahyadan, gittiğimde beni perinatolojiye yönlendirir değilmi? Siz nasıl yaptınız randevu vs yi
EsEf Bbssra aradınız mı acaba bende randevu alacagım 3 hafta sonra dedi doktorum fiyatı hakkında bileğiniz varmı
Bbssra EsEf nakit 550 kredi kartı 600 dedi bir hafta önce ararsanız randevu oluştururuz dedi bende 2 hafta sonra gideceğim
EsEf Bbssra ozaman aşırı yoğun olmuyor eşim de şimdiden tutturdu ara diye :) acaba Cumartesi bakar mı ki eşimde yanımda olsun istiyorum 🤗
Nino myworldd_ gülseren yücesoya gitmiştim cnm dolphin avm de 550₺ di sanırım kartla 600₺ diye hatrlıyorum
Szndmn Bende özel kocaeli hastanesi öner beye yaptırmıştım 400 liraya doktorum tavsiye etmişti gayet memnun kalmıştım
Karsesi sedactnky Aa öylemi bilmiyordum bunu, peki nereyi arıyoruz? Birde kime yaptırdınız perinatolojide bayan var mıydı?
sedactnky Karsesi ben bu numaradan randevu aldım.. 0 (262) 319 50 79. Bayan değil erkek doktor. Tek doktor zaten başka yok. Ama güzel ilgileniyor