Snackk Arkadaşlar 15 haftada kesin Cinsiyet doğru öğrenebilir miyim özele gidicem o yüzden boşu boşuna para vermek istemiyorum
babysevgi Snackk hyr kesin diye bişey yok kesin detaylıda bile kesin olarak öğrenemeyenler var . Önemli olan bebeğinizin pozisyonu
Tubasahra Snackk Ben kızımda 15. Haftada öğrenmiştim .Ancak kesin belli olmayabiliyor bebek göstermiyor uygun pozisyonda olmuyor .
ssuleeyuce Snackk bu bebege bahli. mesela ben 13 hafyalikken ogrendim. 6 7 aylikken bile ogrenemeyen var. Yani kesin su zamanda ogrenirsiniz diye bir durum yok
ecembugra53 Snackk bebek eğer uygun pozisyon dayana bacak arası net görülürse öğrenme şansı Yüksel olur ben 16. Net öğrendim
irva Snackk Bebeğe bağlı gerçekten.Ben 13.haftada erkek olduğunu öğrendim.Şimdi 28.haftamıza giriyoruz.😊
Laylaaaa121212 Bana bugun 3 nokta görüyorum kız dedi nokta falan karıştı kafam Sizde böyle bişey yaşayan var mı?
Babyy1S Snackk öğrenirsin doktorun tecrübesiyle bağlı ve bebek pozisyonu uygunsa ögrenirsin zaten 10 gün ücretsiz 16 da yine gidersin kesinleşir