Ceylann_5311 Kızlar iki Gündür adet agrısı oluyor ara ara bu sabah kontrolm vardı nstde sancılarm 60 larda çıktı düzeli olarak 3 cm kadar da açıklığım varmış doktorum eve git duş Al şiddetlenirse gel dedi var mı bu durumu yaşayan
Melikedefnemm Ceylann_5311 bnmde öyle oldu öğlen muaynem vardı sıcak su merdiven indim çıktım akşam 6 ’da bi gttim 6 cm açıklık bn şok akşam 8 de yawrum kucagimdaydi
Melikedefnemm Ceylann_5311 yok öğlen 12 de muayne etti alttan bugün doğurursun yada yarın sabah dedi acilmam filan iste aynı seninki gibiydi ilk hamileligimde eve geldik nyse 1 de bel ağrısı vrdi sdce normal dedik şiddetli değildi 5 kadar durdum öyle plates sıcak su uğraştım sonra baktım agrım cogalio dakka tuttum dinleniyorm gecmedi dr. U aradım sancin var gel dedi 6 ’da gttim dr.a 8 de dgurdum😍
Ceylann_5311 Melikedefnemm tamam canım çok sağol benim de gidip geliyor hala agrılarm hayırlısı olsun bakalım 🙏
Melikedefnemm Ceylann_5311 insllh doğurursun bu kadar olmusya darısı bna 🤗 ama merdiven in cik squat yap sancıları karşıla sıcak suda otur ki açılma kolaylassin bkleme öyle hızlanır enazindan Allh yardımcın olsun 😊