iki2MelekAnesi00 Meraba Değerli Anneler İstanbul Başaklehir Çam Sakura Şehir Hastahanesinde Kadın Doğum Doktorusu Önerisi Olan Var mı Acaba Yorumlarınızı Bekliyorum Hepinize Sağlıklı Doğumlar🤰🤱
Fatime3447 iki2MelekAnesi00 iki2MelekAnesi00 bende oraya gidiyorum ama her zaman aynı doktoru bulamıyoruz ben riskli bir gebeyim ne yapacağımıza bilmiyorum dualarınızı eksik etmeyin..
iki2MelekAnesi00 Fatime3447 Rabbim Yardımcınız olsun Sağlıkla kucağınıza Alın inşallah 🤲🏻 Ne saçma bi durum ya Randevu alıyosun başka doktor çıkıyo Bende henüz Bi Doktor bulamadım Napıcam bilmiyorum Bakalım Allah yardımcımız olsun
Fatime3447 iki2MelekAnesi00 ben gittim birkere erkek isamil alay bir doktor var iyi güzel davranıyor ama ne bileyim riskli olduğuma rağmen fazla bişey demedi ama bu sefer başka bir taneye gidicem ama çok güzel bir hastane sakın şaşmayın bence
RabiaYamur Acaba orda dogum yapan var mi hic. Ben randevu aldim ama gitnek nasip olmadi. Ben medilife a gidiyorum selda hanin super otesi bi doktor ama masraf yapmak istemiyorum biyandan devllette dogun yapmayi dusunuyorum.
iki2MelekAnesi00 RabiaYamur Bende merak ediyorum bakalım cevap veren olur inşallah….Bende ilk defa gidicem haftaya salı günü inşallah iyi bi doktorla ksrşılaşmak nasip olur🤲🏻
iki2MelekAnesi00 Fatime3447 Peki bidakine hangisine aldınız randevuyu Ben Nihan İlhan diye bi doktora aldım yorum okudum bi iki tane iyi diye yazmışlar gittiğimde görücem bakalım