Zynbgvn RukiyeFatihErdoan geçen geçen hafta gittim muayeneler 90₺ olmuş. Doğum ücretleri de artmış olabilir bu durumda
DuhaninAnnesi RukiyeFatihErdoan evet normal doğum ssvd değilse 1200 sezaryen 1750 muayenesi de 80 lira gittiğim için sormuştum
DuhaninAnnesi RukiyeFatihErdoan ben en son gittiğimde 80 vermiştim 🤷🏻♀️ ama en son 1 ay önce gittim 😌
Zynbgvn DuhaninAnnesi zannetmiyorum az bi zam gelmiştir, ama yine de ennn uygun doğum fiyatları bu hastanede. Arkadaşlarım doğum icin en az 3-4 bin ₺ ayırdılar hastaneler çok pahalı ..
RukiyeFatihErdoan DuhaninAnnesi ilkten ona gidiyordm hastane değişmişti oyuzden daha yakına gitmek zornda kaldm insallah ikinci dgumuma istyorm
DuhaninAnnesi RukiyeFatihErdoan benimde ilk olacak hastane biraz bakımsız ama nehir hanim için değer 😊
DuhaninAnnesi Zynbgvn gitmeyi düşünüyorsanız biraz önce konuştum cumartesi yıllık izne çıkıyormuş 21inde dönecekmiş randevu alamadım 🙈
Zynbgvn DuhaninAnnesi cuma günü kontroldeydim birdahaki kontrolüm ekim bası insallah bi aksilik olmazsa 🙈 35. Haftamdayim