Ssmmra TunarinAnnesi seninde silik çizgi var canım ben böyle bir durumda bir hafta sonra tekrardan idrar yaptım çıktı istersen kanda verebilirsn
Cigdm 198697 canım hayırlı olsun net görünüyor yumurtlamanın üstünden nekadar geçti belirtilerin nerdi
Ozlmchngr 198697 bence hiç o testlerle uğraşmayin böyle silik çizgi bile görseniz var ise kanda çıkar mutlaka bence kan testi.yaptirin hemen derim
Ayten1994 TunarinAnnesi canim sen iliskiye girme hele ozuvu qoru.agirlikdan cox isden cox ayaq uste durmaqdan uzaq dur .yaxsi ye birde su ic coxlu.
ayminaninannesi https://imgyukle.com/i/xv3lis Arkadaşlar ben bu ay ilk defa ovulasyon kullandım halen çift çizgi cikiyo yumurtladigim halde neden halen çift çizgi
Ayten1994 TunarinAnnesi caaan 🥰😍🙃🙃utandirma.menlik deyil.veren Allahdi.sadece men bildiyimi dedim canim.
Ayten1994 TunarinAnnesi amin inseAllah amin canim.cox sagol.Allah razi olsun inseAllah.axira kimi olsjn.sag salim inseAllah.
Mom103 TunarinAnnesi Allahin izniyle yaxsi olar xeyirli ugurlu olar isteyen herkesede qismet olsun tezlikle