Gkc2144 göbeğine kadar ilerlemişti biz fark edene kadar, sapsarıydı kuzum. Doktor mama takviyesi başlattı. 2 tane de damla verdi. Biri demir biri multivitamin. Sütümü arttırmak ve kaliteli hale getirmek için bana da takviye ilaçlar verdi. Sütüm artana kadar bebeğimi önce emzirdim, yetmediği yerde mama verdim. 30 cc yapıyordum ilk zamanlar. İçtiği kadarını içiyordu. Başta mama ve biberon istemedi. Biraz zorla verdim. Sonra alıştı. Baygın gibi uyuyordu hep. Dokunmasam bütün gün uyurdu. Ama uykusundan zorla uyandırıyordum. 1.5-2 saat arayla mutlaka uyandırdım. Bazen 15-20 dk sürüyordu uyandırmak. İşkence eder gibi sinirlendiriyordum. Ayaklarını gıdıklıyordum, elimi soğutup huylandırıyordum. Burnuna pıt pıt vuruyordum hafifçe. Ellerini oynatıyordum, altını açıyordum. Psikolojim o kadar bozulmuştu ki baygın uyuyor diye kıyamadığım için ağlaya ağlaya yapıyordum bunları 😔 2 haftadan sonra mamayı 60 cc’ye çıkardım. Zamanla uykusu hafiflemeye, sarılık gerilemeye başladı. Çok şükür 25 günde 2700 gr’dan 3800 grama çıktı kilosu. Dün 1 ay kontrolümüz vardı. Doktor sütümü de çok beğendi, bebeğimi de beğendi. Mama takviyesini ve demir ilacını kesti. Sadece multivitamine devam edicez