Merve_0101 Kizlar adetime 6 gün kala(biliyorum cok erken yaptim ama cok merak ediyorum dayanamdim ) 5 tl lik testlerden yapti negatif cikti once negatif cikip sonrasinda pozitife donen oldumu adeti yaklasinca
Yalinn Merve_0101 daha çok erken onlar regl günü veya regl gecikince 2gün sonra falan pozitif sonuç verir şuan hamileysen bile pozitif sonuç vermez . İstersen erken gebelik testi alıp dene
Ozdmrkbraa Merve_0101 kuzum o testler o kadar öncesinden seni yanıltma ihtimali çok yüksek eğer gebelik bekliyorsan erken gebelik testi alabilirsin arkadaşım adeti 3 gün geçince negatif çıkmıştı gecikmesinin 10.günün de pozitifi görmüştü o normal testlerde
Acemiianneee Merve_0101 Ben 4 gün öncesinde erken gebelik testi alıp onu yapmıştım yolculuğa çıkacaktım o yüzden ama negatif çıktı Sonra adetim 2 gün geçti yaptim pozitif 😊
deletedmom559 Merve_0101 canım bende senin gibi dayanamadım dediğin testten alıp yapmıştım adetimden bir hafta önceydi negatif çıktı dedm bu defa da olucam bir hafta geçti olmadım üstüne iki gun gecikti o zaman yaptım pozitif çıktı çok şükür sende bekle canım şimdi çıkmaz