AyGC Sevgili anne adayları 13 haftanın içindeyiz yakında 14 olacağız inşallah ancak ben hala hamile değilim gibi hissediyorum. en ufak bir ağrı bile hoşuma gidiyor karnımda vs. hissiz, sorunsuz yaşayan var mı benim gibi?
Cerensss AyGC bende 14+3 bende senin gibiyim hiç bişey hisetmiyorum bazen hamile degilmiyim diyorum kendime 😄
Goncikim AyGC ohhh ne güzel şükret 😁🤗bende 16. haftanın içindeyim daha yeni geni bişey hissetmiyorum ama 12. haftama kadar hep midem bulandı kustum ve hiç bir şekilde yemek yapamadım😞sakın üzülme istediğini ye iç iyi besle miniğini 🤗🤗
Esoo0698 AyGC Aynı şey bendede var 15+5 olduk ama ne bulantı ne başka bişey geçen haftalarda bi karnım kasığım ağrıdı o kadar şimdi sadece karnım var ve belim ağrıyor karnıma bakmasam hemileyim demem 😁😁🌸
Glakky1 AyGC Bende 26 haftalığım sabahları sol tarafımda toplanıyor sadece bende pek hissetmiyorum ama hissedince onun orada olduğunu bilmek çok güzel :) "🤍
AyGC Goncikim Karnım da büyümedi, ağrı sızı da olmadı bakalım ilerleyen günlerde neler yaşayacağız. Sağlıkla gelsinler de💐
Cerensss AyGC benim bulantım halsizligim baş dönmem 12. Haftadan sonra bitti şuan ćok iyiyim böyle devam etsin ne güzel benim göbegım biraz çıktı 🥰
Goncikim AyGC bende 16 haftalığım ama daha benimde çıkmadı karnım😞🤭 o kişiden kişiye değişiyormuş🤗aynen sağlıkla gelsinlerde yeterki herşey zamanla olur 🙏
Esoo0698 AyGC Geçen haftalara kadar bende öyle diyordum karnım 15. Haftada fırladı birden ne olduğunu şaşırdım valla şimdi 16 haftalık olcaz 😍
AyGC Glakky1 Ay hissetmeme az kalmış o zaman:)) ben hep endişe yaşıyorum birşey olur mu korkusuyla bundan alamadım kendimi
Acemiyiz AyGC hareketler başlasın o zaman anlıyor insan 😁 bende 34.haftadayım ama hala şaka gibi geliyor 🙈🙈