Burcukars Humeyraates bende tam 12. Haftamda gittim kuzum ama cinsiyet söylemedi 🤦🏻♀️ bir daha ki ay söylücem kesin olsun dedi ama çok merak ediyorum
Humeyraates Nlgn16 ben o testı yaptırmıcam oglumda yaptırmadım 14.haftamda gidecegim çünkü 2 hafta oldu gideli
Tkmkleyla İkili testi yaptırdım sonucunu alablrm şuan ama eşimi beklyrm 10 gün sonra gelecek beraber gidecez doktor muane de cinsiyet tahmininde bulundu fakat şimdi fttgmzde daha kesinleşir galiba 🥰🥰🧿🤰
Burcukars Humeyraates söyleyebilir belli olmaz 😍 inşallah söyler de rahatlarsın ya bende meraktan ölcem 🙄😂
Svdzc Bende 11+3 üm 12+0 da kontrolüm var. Bilmiyorum gittiğimde söyler mi 😊 Söylemezsede 3 haftada bir gidiyorum zaten 15 te söyler sanırım 💐
Svdzc Humeyraates Dr um o şekilde çağırıyor her 3 haftada bir randevu veriyor siz ne kadar sürede bir gidiyorsunuz ?
Humeyraates Svdzc bana 4 hafta diyo ama ben 5 hafta geciyo 6.haftada gidiyorum bişeyin yoksa gitme bulantım oluyo bıldıgın yatıyorum bu bebekte oglumda boyle deıldım genede gitmıyorum hastalık var bide hamıleyız ya daha dıkkat etmelıyız